Tchibo’dan Kayak Mevsimine Hazırlık

Alışveriş Alışveriş Tchibo’dan Kayak Mevsimine Hazırlık

Tarihler: 01 Aralık 2010 Çarşamba ~ 01 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Tchibo Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2010 ~ Oca 1, 2011

Kışın vazgeçilmez sporu kayağa dair tüm ürünler Tchibo’da. Son teknoloji ile üretilmiş ekipmanlar, kayak keyfini mükemmel kılıyor.

Kayak alışverişi için ihtiyacınız olan her şey Tchibo’da. Tüm aile bireylerine uygun farklı kayak ürünlerinin sunulduğu Tchibo’nun yeni teması “Kayak Festivali” 29 Kasım Pazartesi’den itibaren tchibo.com.tr internet mağazasında, 1 Aralık Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

Sadece hobi olarak değil aynı zamanda profesyonel olarak kayak sporu ile ilgilenenlere de hitap eden şık, sportif ve modern ekipmanların bulunduğu Tchibo’nun yeni temasında; üstün teknolojiyle üretilmiş kayak giysileri, sımsıcak tutan ve dayanaklığıyla uzun süre kullanabilecek montlar, eldivenler, bereler, botlar ön plana çıkıyor. Yeni temada, kızak keyfini yaşatan katlanır kızak, engel tanımayan kar ayakkabısı ve buğu önleyici, katmanlı, çift camlı kayak ve snowboard gözlüğü dikkat çekiyor. Fiyatlar 11,95 TL. ve 199,95 TL. arasında değişiyor.

“Kayak Festivali” Temasından Bazı Ürünler

Bayan Kayak Montu: Her şey dahil! Skipass (geçiş kartı) cebi ve fonksiyonel iç cepler: Cep telefonu cebi, temizleme mendili ve gözlük cebi, kablo deliği olan MP3 çalar cebi olan beyaz, kahverengi, kırmızı renklerdeki mont, 34-36-38-40-42-44 beden seçenekleri ile sunuluyor. Üst malzeme yüzde 100 polyester, PU korumalı, Teflon® donanımlı olan montun astarı, yünlü astar ve dolgu yüzde 100 polyester. Elastik malzeme yüzde 82 polyamid, yüzde 18 elastan. Elastik gözenekleri yüzde 86 polyester, yüzde 14 elastan, kar korumasının altında bulunan ek koruma ve astar yüzde 100 polyester olan mont, PU korumalı.
Fiyatı: 149,95 TL.

Kayak ve Snowboard Gözlüğü: Buğu önleyici katmanlı, çift camlı! Yüksek parlaklıkta aynalı, yüzde 100 UV korumalı polikarbon camlar. Filtre kategorisi S2: Orta şiddette güneş ışığına karşı koruyucu filtreli. Görülebilen ışığın aktarımı: yüzde 18-yüzde43. Sis ve kar yağışında optimum görüş. Yumuşak sünger kaplama sayesinde yüksek konfor. Optimum hava sirkülasyonu için havalandırma deliklerine sahip. Elastik, ayarlanabilir kafa bandı var. Mikrofiber saklama torbası içerir (aynı zamanda gözlük temizleme mendili olarak da kullanılır). CE 174:2001 normuna uygun. Gözlük, beyaz ve siyah renk seçenekleri ile sunuluyor.
Fiyatı: 44,95 TL.

Kayak ve Snowboard Kaskı: Mükemmel uyum için ayar düğmeli! Aerodinamik, darbeye dayanıklı, UV ve ısı kaybına karşı korumalı dış katmana sahip. Yüksek konfor için yumuşak dolgulu. Havalandırma delikleri sayesinde optimum hava sirkülasyonu (hızlı açma ve kapama için sürgülü) sağlar. Kilitlemeli ve geniş diz bant özelliği ile ayarlanabilir, dolgulu diz kayışlı. Double-in-mould anlayışına göre üretilen kask, çıkarılabilir kulak dolgulu, akustik parçalı ve kayak gözlüğü takmak için klemense sahip. Yüzde 100 polyamid dolgu. DIN EN 1077’ye uygun. Kar tanesi desenli açık gri renkteki kaskın S/M bedenleri, yaklaşık 51 ile 55 cm arasındaki baş çevresi için uygun. M/L bedenler yaklaşık 54 ile 58 cm arasındaki baş çevresi için uygun. Çocuklar için de uygun.
Fiyatı: 89,95 TL.

Kar Montu ve Pantolonu: Çocuğunuz kış eğlencelerine hazır! Hava geçirir; rüzgar ve su geçirmez. Yumuşak ve sıcak dolgu. Ceket ve pantolonu birbirine bağlamak için fermuar. Uzunluğu ayarlanabilir elastik askılı pantolon. Sağlamlaştırılmış diz ve kalça kısmı. Mikro polar astarlı çıkartılabilir kapüşon. Karanlıkta ve kötü görüş koşullarında görülebilen reflektör şeritlere sunulan pantolon, 74/80, 86/92, 98/104, 110/116 beden seçenekleri ile sunuluyor.
Fiyatı: 99,95 TL.

Kız Çocuk Kayak Montu: En büyük yardımcısı! Kapüşon astarı, yaka kısmı ve sırt parçası, yumuşak, ısıyı tutan mikro polardan... Görünürlüğü artıran reflektörlü şeritleri var. Yüzde 100 polyester, PU korumalı. Termo dolgu, astar ve mikro polarlı %100 polyester. Püskül yüzde 70 polyacryl ve yüzde 30 polyester. Lila renkteki mont, 122/128, 134/140, 146/152, 158/164 beden seçenekleri ile sunuluyor.
Fiyatı: 79,95 TL.

Erkek Snowboard Pantolonu: Kapalı dikişlerle yüksek performans. Rüzgar ve su geçirmez, nefes alır. Dayanıklı üst malzemesi var. Teflon® elyaf korumalı. Hafif Thinsulate™ dolgulu. Düz kesimli pantolon, 2 adet kaplamalı, fermuarlı cebe ve 2 adet kaplamalı arka cebe sahip. 3.000 mm su desteği. Recco®-Reflektör... Üst malzeme yüzde 65 polyester, yüzde 35 polyamid, PU korumalı ve Teflon® donanımlı. Astar, triko ve gözenekli yüzde 100 polyester. Ürün yüzde 100 polyester ve dolgu yüzde 100 polyester (Thinsulate™). Kar korumasının altında yer alan kar koruma ve astar yüzde 100 polyester, PU korumalı. Koyu mavi renkteki pantolon, 48-50-52-54-56 beden seçenekleri ile sunuluyor.
Fiyatı: 139,95 TL.

Unisex Kayak Çorabı: Özel malzeme karışımlı! En çok yük ve baskı alan bölgelerde ekstra yumuşak dolgulu. Kıvrımsız, mükemmel oturuş için yüksek esnekliğe sahip. Ayak numarası üzerine dokunmuş halde, yumuşak dolgulu Frottee tabanı var. Ekstra düz, konforlu dikişlere sahip. Yüzde 80 polyester (Thermolite®), yüzde 19 polyamid, yüzde 1 elastan (LYCRA®). Antrasit-gri kırçıllı ve mor renkteki çorap, 35-38, 39-42, 43-46 beden seçenekleri ile bir çift halinde sunuluyor.
Fiyatı: 14,95 TL.

Bayan Kayak Montu: Softshell ceket ve Stepp ceket: Tek olarak veya kayak montu olarak kombine halde giyilebilir. Baskı düğmeleri ile birleştirme özelliği var. Softshell ceket: Su ve rüzgar geçirmez, nefes alır. Yüksek performanslı koruma ve kapalı dikişlere sahip. Teflon® elyaf korumalı. 2 adet yün dolgulu cep, MP3 çalar cebi, cep telefonu cebi, temizleme mendilli gözlük cebi bulunuyor. 5.000 milimetre su desteği. Recco®-Reflektör. Softshell ceket, kırmızı renkte ve stepp ceket, vişne çürüğü renkte. Üst malzeme yüzde 100 polyester, PU korumalı ve Teflon® donanımlı. Yün ve astar yüzde 100 polyester. Elastik malzeme yüzde 82 polyamid, yüzde 18 elastan. Kar korumasının altında yer alan koruma ve astarı yüzde 100 polyester, PU korumalı. Softshell ceket, 34-36-40-44-46 beden seçenekleri ile sunulur. Su geçirmeyen PU korumalı olan Stepp ceket,hafif Thinsulate™ dolgulu ve sırt orta bölgesinde yün astara sahip. 2 adet cep ve 1 adet iç cebi var. Üst malzeme yüzde 100 polyester, PU korumalı. Delikli dokuma yüzde 97 polyester, yüzde 3 elastan. Dolgu yüzde 100 polyester (Thinsulate™).
Fiyatı: 189,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT