Tchibo’dan Ofis Keyfi!

Alışveriş Alışveriş Tchibo’dan Ofis Keyfi!

Tarihler: 06 Ağustos 2009 Perşembe ~ 06 Eylül 2009 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2009 ~ Eyl 6, 2009
Tchibo’dan Ofis Keyfi!
Tchibo ile Çalışma Alanları Artık Daha Renkli

Tchibo’nun 12 Ağustos’ta başlayacak “Ofis Keyfi” teması ile ofislere renk geliyor. Daha renkli ve fonksiyonel çalışma alanları yaratmak için aradığınız her şey Tchibo’nun yeni temasıyla ayağınıza geliyor.

Kendi zevkinize göre çalışma alanları yaratarak çalışmalarınızı daha keyifli hale getirmeniz için yepyeni ürünlerin yer aldığı Tchibo’nun “Ofis Keyfi” teması tam size göre. Aradığınız şeyleri rahatlıkla bulabileceğiniz bir düzen oluşturmak çalışırken size vakit kazandırır. Bunun en iyi yolu dosyalarınızı, notlarınızı, CD ve CD kutularınızı muhafaza edebileceğiniz pratik ofis eşyalarına sahip olmaktır. Tchibo’nun yeni temasının size sunduğu not tutacağı, CD/DVD kutusu, 10’lu dosya seti ve düzenleyici kutular sayesinde ofisinizde istediğiniz düzeni sağlayabilirsiniz.

Temanın diğer dikkat çekici ürünlerinden dizüstü bilgisayar çantası, okuma lambası, laminatör, kağıt öğütücü, sırt destek yastığı ofisteki en pratik yardımcılarınız olurken, renkli yastıklar, küp masa saati, mum seti, kapı kancaları ofisiniz için şık dekorasyon alternatifleri sunacak.

Üstelik yeni tema ürünleri birbirinden renkli ve oldukça eğlenceli alternatifler sunuyor. Kendi tarzınızı yansıtan, renkli ve huzurlu çalışma alanları yaratmak isteyen herkesi “Ofis Keyfi” temasının ürünlerini görmek için, 12 Ağustos’ta Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr internet adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT