Tchibo’dan Sağlıklı Yaşam İçin Antrenman Saati!

Alışveriş Alışveriş Tchibo’dan Sağlıklı Yaşam İçin Antrenman Saati!

Tarihler: 14 Temmuz 2009 Salı ~ 14 Ağustos 2009 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2009 ~ Ağu 14, 2009
Tchibo’dan Sağlıklı Yaşam İçin Antrenman Saati!
Tchibo’nun 22 Temmuz’da başlayacak “Antrenman Saati” temasında yer alan üstün kaliteli spor malzemeleri ile sağlığınıza sağlık katacaksınız.

Tchibo, 22 Temmuz’da “Antrenman Saati” temasıyla, form tutmak, kas yapmak, kondisyon artırmak, stres atmak veya sağlıklı yaşam için spor yapmak isteyen herkes için tişört, eşofman altı, spor ayakkabı, spor sütyeni ve kas çalıştırmak için esnek çubuklar gibi birbirinden şık ve kaliteli bir ürün yelpazesi sunuyor. Spor yaparken nabzınızı kolayca kontrol etme imkanı sunan nabız ölçerli saat, su kaybınızı önleyecek su matarası ve tüm malzemelerinizi taşıyabileceğiniz kullanışlı spor çantası ayrılmaz birer parçanız olacak.

Ayrıca temanın Boris Becker hayranlarına da bir sürprizi var; Boris Becker tarafından dizayn edilmiş tenis kıyafetleri sınırlı stoklarla belirli Tchibo mağazalarında satışa sunulacak.
Farklı spor dallarıyla ilgilenen sporseverleri veya spora yeni başlayıp eksiklerini tamamlamak isteyen herkesi, “Antrenman Saati” temasında yer alan diğer tüm ürünleri görmek için, Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr internet adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT