Tchibo’nun Yeni Mağazasını Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde

Alışveriş Alışveriş Tchibo’nun Yeni Mağazasını Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde

Tarihler: 06 Haziran 2011 Pazartesi ~ 06 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Forum İstanbul Alışveriş Merkezi

Adres: Bayrampaşa İstanbul Bayrampaşa İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2011 ~ Tem 6, 2011

Enfes kahve seçenekleri ve her hafta yeni bir temayla sunulan sürpriz ürünleriyle tanınan Tchibo, 3 Haziran Cuma günü, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’ndeki yeni mağazası ile tüketicileriyle buluştu.

İlk kez 2005 yılında İstanbul Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açtığı mağazasıyla Türk tüketicisiyle buluşan ve kısa sürede yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de en sevilen markalardan biri haline gelen Tchibo, lezzetiyle ünlü kahvesi ve her hafta değişen temalarıyla şimdi de Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerinin hizmetinde. Tchibo kahvelerinin tadıldığı açılışta konuklar bol bol alışveriş yaptı.

İstanbul, Ankara, İzmit, Antalya, Eskişehir, Adapazarı, Mersin, Adana, Denizli, İzmir, Tekirdağ ve Bursa’da faaliyet gösteren mağazalarına bir yenisini daha ekleyen Tchibo, böylece 12 ilde 49 mağazaya ulaşmış oldu.

Tchibo Hakkında

Dünyanın lider kahve üreticilerinden Tchibo, 1949 yılından beri 60 ülkede 1300 mağazası ve 120.000 satış noktasıyla tüketicilerine hizmet vermektedir. Kahve üretiminin yanı sıra tüm satış noktalarında her hafta değişen ürün yelpazesi ile kendine özgü perakendecilik anlayışı geliştirmiştir. Tchibo mağazalarında, kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahve, alışveriş yorgunluğunu nefis kahve ve atıştırmalıkları tadarak atmak isteyenler için Kahve Barı ve her hafta değişen tema ürünlerinin bulunduğu kısım olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır. 2005 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Tchibo, ülkemizde 12 ilde 49 mağazası ve www.tchibo.com.tr online satış noktası ile tüketicileriyle buluşmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT