Tekin Seyrekoğlu`ndan Yeşil Altın ve Taşların Gözalıcı Birleşimi

Alışveriş Alışveriş Tekin Seyrekoğlu`ndan Yeşil Altın ve Taşların Gözalıcı Birleşimi

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 10 Nisan 2010 Cumartesi

Firma: Tekin Seyrekoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 10, 2010
Tekin Seyrekoğlu’nun altın, swarowski, renkli mineler ve muhteşem yeşil taşlarla süslü takımları ile gözler sürekli üzerinizde olacak..

Tekin Seyrekoğlu baharın canlılığını yeni tasarımlarıyla buluşturdu ve ilkbahar için doğanın renklerini ve enerjisini üzerinizde taşımanızı sağlayacak özel takımlar hazırladı.

Baharın yeşilini ve enerjisini üstünüzde taşımanızı sağlayan yeşil altın üzerine swarowski taşlarla süslenmiş, renkli mineler ve kelebek figürleriyle ışıldayan, muhteşem yeşil taşlarla süslü kelepçe bilezik, yüzük ve küpe tasarımını Tekin Seyrekoğlu, 2010 İlkbahar Koleksiyonu içerisinde sizlerle buluşturuyor.

Günün her saatinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu takımı üstündeki renkli mineler sayesinde birçok kıyafetinizle kullanabileceksiniz. Doğanın renklerini en çarpıcı modellerle buluşturan Tekin Seyrekoğlu’nun bu değerli takımlarına, Türkiye genelindeki tüm seçkin kuyumculardan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT