Teknolojik Performans ve Stil Bu Koleksiyonda Buluştu

Alışveriş Alışveriş Teknolojik Performans ve Stil Bu Koleksiyonda Buluştu

Tarihler: 10 Kasım 2011 Perşembe ~ 10 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2011 ~ Ara 10, 2011

adidas Porsche Design Sport Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu lüks ve teknolojik spor giyimi benimseyen erkeklerin beğenisine sunuluyor.

Çığır açan nitelikte bir performans sunan mühendislik, sofistike bir tasarım, son derece titiz bir el işçiliği... Tüm bunlar, lüks ile özdeşleşmiş marka Porsche Design ve adidas işbirliği ile yaratılmış olan lüks teknolojik spor giyim koleksiyonu adidas Porsche Design Sport’un en belirleyici niteliklerini ifade ediyor.

adidas Porsche Design Sport, Sonbahar/Kış 2011’de, teknolojik ve şık spor giyimi seven tüm erkeklere özel bir koleksiyon sunarak 10. sezonunu kutluyor. Yeni adidas Porsche Design Sport Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu, kışın olumsuz hava şartlarında bile antrenman ve macera dolu yolculuklar için bir dizi yenilikçi ürün ile rahatlığı ve performansı maksimize etmeye odaklanıyor.

adidas Porsche Design Sport, tasarımlarıyla “lüks, ayrıntılarda gizlidir” diyor DRIVE Down Jacket ve DRIVE Extreme Pant, adidas Porsche Design Sport Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu’nun en çok öne çıkan ürünleri arasında sayılabilir. Yüzde 90 kuş tüyü ve yüzde 10 kaz tüyü dolgulu, Porsche Design Sport imzalı Down Jacket, aynı zamanda su geçirmez bir dokuma ile tasarlandı.

Dahili eldiven, içte bir medya oynatıcı cebi, sol cepte bir güneş gözlüğü temizleyici ve cep telefonunu güvenli bir şekilde saklamak için sağ alt cepte küçük bir kemer tokası ile Down Jacket, dışarı çıkarken ihtiyaç duyulabilecek en temel malzemeleri kolayca taşımak üzere tasarlanmış detaylara sahip. Bu sayede yağışlı ve soğuk kış günleri için hem şık hem de son derece korunaklı bir giyim alternatifi sunuyor.

Extreme Pant ise schoeller® dokuma kumaşı, 3XDRY® Teknolojisi, ciltten nemi alan ve dört yönlü esneklik sunan kaplaması ile çok ayrıcalıklı. Su geçirmez özelliğe sahip bu yüksek teknolojili pantolon, hareket kabiliyetini de maksimuma çıkarıyor.

adidas Porsche Design Sport Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu, adidas mağazalarında lüks ve macera tutkunu erkeklerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT