Tellcom`dan 9,99 YTL`ye Hızlı İnternet

Alışveriş Alışveriş Tellcom`dan 9,99 YTL`ye Hızlı İnternet

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 17 Kasım 2008 Pazartesi

Firma: TELLCOM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 17, 2008
TELLCOM’DAN 9.99 YTL’YE HIZLI İNTERNET
Superonline işbirliği ile 9.99 YTL’ye ADSL bağlantısındaki en hesaplı kampanyayı sunan Tellcom, ışık hızında internet Quiknet’i de 9.99 YTL’den kullanıcılarına sunmaya başladı.

Genç ve yenilikçi telekom operatörü Tellcom, sektörün öncü kuruluşlarından Superonline işbirliği ile 9.99 YTL’ye sunduğu ADSL kampanyasını gördüğü yoğun ilgi üzerine yılsonuna kadar uzattı. Tellcom ayrıca, hız ve kapasite açısından rakipsiz internet hizmeti Quiknet’i de 9.99 YTL’ye sunduğu bir başka avantajlı kampanya daha başlattı.

Tellcom’un Quiknet kampanyası kapsamında modem, kurulum ve aktivasyon için herhangi bir ücret ödenmezken, 2009 yılında da bu kampanyaya özel indirimli fiyatlardan abonelikler devam ettirilebilecek. Fiber optik erişim temeli üzerinden ışık hızında internet sunan Quiknet’in sağladığı 100 Mbps’lik bağlantı sayesinde 1.5 saatlik bir film sadece 1.5 dakikada, şarkılarla dolu bir albüm saniyeler içinde yüklenebiliyor.

Superonline ADSL kampanyasında ise abone başına 29.00 YTL’lik bağlantı ücreti alınmayacak.
Kampanyadan yararlanarak ADSL abonesi olmak isteyenlerin www.tellcom.com.tr veya www.dokuzdoksandokuz.com web adreslerini ziyaret etmeleri, Turkcell İletişim Merkezleri, Turkcell Extralar, Tellcom ve Superonline ADSL satış noktalarına başvurmaları ya da 444 222 0 numaralı Tellcom Çağrı Merkezini aramaları yeterli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT