TEN Mayoları İle Bu Yaz Sahillerin En Şık Kadını Siz Olacaksınız!

Alışveriş Alışveriş TEN Mayoları İle Bu Yaz Sahillerin En Şık Kadını Siz Olacaksınız!

Tarihler: 04 Haziran 2007 Pazartesi ~ 06 Haziran 2007 Çarşamba

Firma: Ten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2007 ~ Haz 6, 2007
TEN Mayoları İle Bu Yaz Sahillerin En Şık Kadını Siz Olacaksınız!

TEN, 2007 Yaz Sezonunda, mayo ve bikini koleksiyonu ile şıklığı içinizden dışınıza taşıyor. Kışkırtıcı ve baştan çıkarıcı TEN mayoları bu yaz da yürekleri hoplatmaya devam ediyor…

TEN mayo ve bikini koleksiyonuyla, bu yaz rahatlık kadar seksapalite ve baştan çıkarıcılığı da ön planda tutarak yazın tadını gönlünüzce çıkarmanızı sağlıyor.

Her kadının zevkine uygun bir model bulabileceği TEN 2007 Yaz koleksiyonunda sezonun moda renkleri ve tasarımları ağırlıklı yer tutuyor. Düz renkli modellerde siyah, kahve, yeşil, oranj, pembe, fuşya ve mavi renkler kullanılırken, desenler ise gold siyah,kahve gümüş,denizci ve leopar olarak göze çarpıyor.

36 bedenden 52 bedene kadar her kadına uygun seçenekler bulunan Ten Mayo 2007 Yaz koleksiyonunda pul ve boncuktan çeşitli işlemeler ve Swarovski taşlarıyla da süslenmiş modeller de her zaman olduğu gibi seksilik ön planda tutuluyor. Birbirinden güzel mayo ve bikini seçeneklerini görmek için sizleri Ten mağazalarına bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT