Tenisin Minik Şampiyonları Toyiki’den Çıkacak!

Alışveriş Alışveriş Tenisin Minik Şampiyonları Toyiki’den Çıkacak!

Tarihler: 28 Temmuz 2009 Salı ~ 28 Ağustos 2009 Cuma

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2009 ~ Ağu 28, 2009
Tenisin Minik Şampiyonları Toyiki’den Çıkacak!
Toyiki, çocuklar için spor ve eğlenceyi tenis oyunlarında bir araya getiriyor. Badminton, masa tenisi ve outdoor tenis oyunları ile çocuklar, hem spor yapacak hem de eğlenceyi doyasıya yaşayacak.

Türkiye’nin ilk ve tek çocuk süpermarketi Toyiki, Badminton oyunu, masa tenisi ve outdoor tenis gibi spor ürünleri ile çocukların fiziksel, sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkıda bulunuyor. Çocuklarına bu faydalı spor oyunlarını hediye etmek isteyen anne babalar, Toyiki mağazalarından edinebilecekleri tenis ürünlerine, www.toyiki.com.tr adresinden de ulaşabilecekler.

Badminton Oyunu
Hafif yapısıyla rahatlıkla taşınabilen raketi ve topu ile Badminton Oyunu, çocuklara eğlenceli bir spor aktivitesi sunuyor. Badminton oyunu, havuz kenarında veya plajda ya da çocuğunuz nerede isterse, herhangi bir fileye ve platforma ihtiyaç olmaksızın rahatlıkla oynanabiliyor. Daha minik çocuklar için Kısa Badminton Seti (6,95 TL) ve 4’lü Badminton Paketi (1,95 TL) de Toyiki mağazalarında ve www.toyiki.com.tr adresinde çocukları bekliyor.
Fiyat: 7,95 TL

Tenis Raketi Seti
Son yıllarda büyük küçük herkesin favori sporu tenis, bireysel ve grup oyunu imkanlarıyla çocukların farklı sosyal deneyimler yaşamalarını sağlıyor. Çocuklar için her zaman kalite ve uygun fiyat standartlarını koruyan Toyiki, çocukların dikkat ve odaklanma becerilerini geliştiren tenis sporunu tanıyıp oynayabilmeleri için fiziksel yapılarına uygun ve taşıması kolay iki adet top ve raket içeren Tenis Raketi Seti’ni mağazalarında 14,95 TL fiyat ile satışa sunuyor.

Masa Tenisi Seti
Çocukların sosyal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine büyük katkı sağlayan ve okullarda da özel ilgi gösterilen masa tenisi aktivitesine çanta, raket ve 3 adet toptan oluşan set ile Toyiki de büyük önem veriyor. Koruyucu çantası, yedek topları ve raketi ile çocukları arama derdinden kurtaran Masa Tenisi Seti, çocukların sportif faaliyetlere odaklanmalarını ve eğlenmelerini sağlıyor.
Fiyat: 5,95 TL / Masa Tenisi Topu 6’lı Paket 1,95 TL

Toyiki kart sahipleri, Türkiye’deki 30 mağazada kendilerine sunulan özel avantajlardan yararlanabilecekler. Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, mağazalardan birine gelip benim de Toyiki kartım olsun demeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT