Tepe Home’dan Evlenecek Çiftlere Müjde

Alışveriş Alışveriş Tepe Home’dan Evlenecek Çiftlere Müjde

Tarihler: 17 Şubat 2012 Cuma ~ 17 Nisan 2012 Salı

Firma: Tepe Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2012 ~ Nis 17, 2012

‘Evlilik Paketleri’ ile çiftler evlerini daha uygun fiyatlarla baştan aşağı döşeyecek…

Mobilya ve ev aksesuarı perakendeciliğinin sevilen markası TEPE HOME, evlenecek çiftler için ‘Evlilik Paketi’ kampanyasını başlatıyor. Tepe Home’un yeni evlenecek çiftlerin heyecanına ortak olacak, evlerini zevkle ve büyük bir keyifle döşemelerini sağlayacak üç farklı paket içeriği bulunuyor. Her bir pakette yatak odası, yemek odası ve oturma odası takımı bulunuyor. Ürünlerin üçünü bir arada alanlar ise %20 ye varan indirim fırsatından yararlanıyor. Kampanyadan yararlanmak ve yeni evlerini zevklerine en hitap eden şekilde, minimalist, klasik, modern ya da retro döşemek isteyenler Tepe Home mağazalarındaki geniş ürün gamıyla aradıklarını buluyor.

Ayrıca Tepe Home dan 4000 ile 6499 tl arası mobilya alışverişi yapanlar 56 ekran LCD televizyon, 6500 tl ve üzeri mobilya alışverişi yapanlara ise 82 ekran LCD televizyon hediye ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT