Tepe Nautilus’ta Maximum Kart’la alışveriş yapın, model araçla yarışma fırsatı yakalayın

Alışveriş Alışveriş Tepe Nautilus’ta Maximum Kart’la alışveriş yapın, model araçla yarışma fırsatı yakalayın

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: Tepe Nautilus

Adres: Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, Acıbadem Kadıköy Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
Tepe Nautilus’ta Maximum Kart’la alışveriş yapın, model araçla yarışma fırsatı yakalayın
Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, Maximum Kart sponsorluğunda düzenlenen radyo kontrollü araç yarışı ve Slot Car etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Tepe Nautilus’tan Maximum Kart ile 50 YTL’lik alışveriş yapan herkes radyo kontrollü model araçları kullanma şansı yakalıyor.

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde Maximum Kart sponsorluğunda düzenlenen radyo kontrollü araç yarışları 31 Ağustos 2006 tarihine kadar devam edecek. Tepe Nautilus’dan Maximum Kartı ile 50 YTL’lik alışveriş yapan herkes, yaz boyunca Açık Otopark alanında “Radyo Kontrollü Araç Yarışları”na ve alışveriş merkezi içinde “Slot Car Yarışları”na katılma fırsatı yakalayacak.

Tepe Nautilus’da hazırlanan 1500 m2’lik özel pist alanında 1/10 boyutunda küçültülmüş, hızları saatte 70-80 km’ye ulaşabilen, elektrikli ve yakıtlı araçlar ve 300m2’lik havuzda 1/45 boyutunda küçültülmüş sürat teknesi ve yelkenliler, yaklaşık 40 m2’lik, 8 kanallı pist alanında Slot Car etkinlikleri, hafta içi eğitim ve antrenmanlar, hafta sonu ise yarışlar şeklinde gerçekleştiriliyor. Tüm dünyada yüz binlerce fanatiğe ve yüzlerce fan club’a sahip olan radyo kontrollü araç ve Slot Car yarışları, Türkiye’de ilk kez bu etkinlikle şehir merkezinde meraklılarıyla buluşuyor.

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nden 50 YTL ve üzeri alışveriş yapan herkes sahip olacağı katılım kartı ile eğitimlere, antrenmanlara ve gösterilere katılabilecek, tüm yarışma ve gösterileri izleyebilecek. Maximum Kart ile 50 YTL ve üzeri alışveriş yapanlar ise eğitim, antrenman ve gösterilere katılabilmenin yanı sıra kendilerine tahsis edilen radyo kontrollü model araçlarla yarışlara katılma hakkı elde edecek.

Tepe Nautilus tüm yaz boyunca sürecek birçok özel kupa yarışına, kara, deniz ve hava araçlarının da gösteri performanslarına sahne olacak. Etkinlik sonundaki büyük kupa olan ‘Maximum Nautilus Kupası’ bunlardan sadece bir tanesi.
www.isbank.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT