Tergan `3 Al - 2 Öde` Kampanyası ile Bayramınızı Şenlendiriyor !

Alışveriş Alışveriş Tergan `3 Al - 2 Öde` Kampanyası ile Bayramınızı Şenlendiriyor !

Tarihler: 16 Ocak 2006 Pazartesi ~ 20 Ocak 2006 Cuma

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2006 ~ Oca 20, 2006
Tergan “3 Al - 2 Öde” kampanyası ile bayramınızı şenlendiriyor !
TERGAN’DAN BAYRAM FIRSATI

Deri’de kaliteli ve farklı çizgisiyle ön plana çıkan Tergan, Kurban Bayramı’nda da özel ürün seçeneklerini “3 Al - 2 Öde” fırsatıyla sunuyor.

Çağdaş tasarımları ve uluslararası başarılarıyla kanıtladığı kalitesiyle, deri modasında köklü bir marka olan Tergan, klasik ve modern çizgiler ile harmanladığı sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan birbirinden şık, kaliteli ve zarif ayakkabılarını, yine Tergan kalitesiyle tüketicisine sunuyor.

Yılan ve krokodil baskı, swarovski taşlar, tüyler ve işlemeler; ayakkabı ve çantalarda dikkat geçen detaylar arasında yer alıyor. Tergan’da 2006 Kış’ı için tasarlanmış bot ve çizmeler de en az ayakkabı ve çantalar kadar şık ve iddialı! Koleksiyonda binici ve kovboy çizmeleri ile kürklü, nakışlı birbirinden şık modeller görmek mümkün.

Kendine güvenen ve stil sahibi kadınlar, bayram kıyafetleri için uygun ayakkabı ve çantayı “3 Al -2 Öde” fırsatıyla Tergan Deri’de bulacaklar. Bayram alışverişine özel bu kampanyada, Tergan’da 3 ürün alanlar sadece 2 ürüne ödeme yapacak.

Tergan koleksiyonunda, model çeşitliliğinin yanında renkler de göz dolduruyor. Siyah, kahve ve taba, kış renklerinin liderliğini yaparken yeşil, mor ve bordo tonlarının yanı sıra toprak renkleri de kendini gösteriyor.

Uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerleyen ve 25 ülkeye ihracat yaparak Türk Deri’sini dünyaya tanıtan TERGAN, 2006 yılında da büyümeye devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT