The North Face Yeni Footwear Koleksiyonu ile Denge ve Estetiği Birleştiriyor

Alışveriş Alışveriş The North Face Yeni Footwear Koleksiyonu ile Denge ve Estetiği Birleştiriyor

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Bu sezonun odak noktası işlevin ve konforun buluşma noktası olan denge, ayaklardan başlayarak dik patikalarda ve şehrin sokaklarında, kayalık rotalarda ve dere yataklarında The North Face ile hayat buluyor. The North Face 2011 İlkbahar/Yaz sezonunda vücudun asıl temeli olan ayaklara odaklanarak destek ve esneklik arasında mükemmel dengeyi yaratıyor. The North Face fiziksel efor ile rahatlatıcı molalar arasında kurduğu bağ ile sezonun en önemli unsuru dengeyi tüm koleksiyonuna taşıyor.

The North Face, hem profesyonel sporcular hem de yaşamının belli kısmını spor ile geçiren spor tutkunları için ürettiği, tasarımlarda yaşanan tüm teknolojik gelişmeleri içeren 2011 Ayakkabı koleksiyonu ile konfor ve estetiği bir araya getiriyor. The North Face, deneyim ve yenilik konusunda sahip olduğu mirastan yola çıkarak spor tutkunlarının yollarına hiç durmadan devam edebilmeleri için üstün performanslı bir ayakkabı serisi sunuyor. The North Face ayakkabı koleksiyonu hızın, rahatın ve performansın kalitesini garantiliyor.

Uzun adımların da koşma kategorisinde olduğunu, her bir adımda ritmik düzenin sağlandığını yaptığı araştırmalar ile bir bütün olarak ele alan The North Face, Stride Sythesis olarak adlandırılan bu yaklaşım ile yürüyüşün her aşamasını analiz ediyor. The North Face, araştırmalar sonucunda tasarladığı ayakkabılar ile hem farklı yürüyüş stillerine hem de farklı çevrelere uygun bir performansı spor tutkunlarına sunuyor.

Bu sezonun yeniliklerinden biri olan X-Dome Cradle koşu ayakkabısı teknolojisi, normal yürüyüş şekline sahip koşucuların biyometrilerini desteklerken aynı zamanda içe basma sorunu olan sporcular için kişiye özgü yürüyüş biyometrilerini destekleyerek teknik patikalarda hareket kolaylığı sağlıyor. X-Dome™ Cradle Support teknolojisi, ayakkabılarında dayanıklılık arayan koşucular için topukların üzerinde sonlanan adımlarda içe basma sorununu engelliyor. Zorlu ve kayalık alanlarda çevikliği arttıran X-Dome Cradle zorlu arazilerde ayağın orta ve ön kısımlarının incinmesini önlüyor.

The North Face hafif tempo yürüyüş ayakkabıları ile hafif ve esnek ayakkabılar isteyen maceraperestlere hizmet veriyor. Heyecanı hayatını her aşamasında yaşamak isteyenlere hafif, dayanıklı ve rahat bir spor yaşatmak için tasarlanan Hafif Tempo Yürüyüş Koleksiyonu gece ve gündüz gezilerinde mükemmel destek ve konfor sağlıyor. The North Face Yürüyüş kategorisi ile hafif ve çabuk kuruyan, ıslak ve kuru zeminlerde yere emin bir şekilde basmayı sağlayan suya dayanıklı yapıyı işlevsellik ile birleştiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT