Theorie Palto ve Mont da İddialı

Alışveriş Alışveriş Theorie Palto ve Mont da İddialı

Tarihler: 21 Kasım 2011 Pazartesi ~ 21 Ocak 2012 Cumartesi

Firma: Theorie

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2011 ~ Oca 21, 2012

Şehirli erkeğe özel koleksiyon. En iyi fiyata, en iyi modern modelleri bulabileceğiniz adres Theorie, şıklığı ve tarzı bir arada isteyen erkeklerin markası. Özenle hazırlanmış 2011-2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu zamansız tasarımları ve çizgisiyle her zevke hitap ediyor. Takım elbise, pantolon ve gömlekten sonra paltoda da slim fit dar kesimli modelleri artık erkekler daha çok tercih ediyor. Theorie de slim fit modelleri, tasarımları ve dar kesimleri ile bu çılgınlığın başında geliyor. Modern ve spor çizgisiyle fark yaratan Theorie’nin koleksiyonu şehirli erkeğin stilini yansıtıyor. Koyu gri ve çikolata renklerinin hakim olduğu modern siluetler spor çizgileriyle göze çarpıyor.

Erkeklere birbirinden farklı alternatifler sunan koleksiyon, şık ve gösterişli modelleriyle dikkat çekiyor. Yün palto, mont, parkalar ve ceketler su geçirmez fonksiyonel yapılarıyla ön plana çıkıyor. Theoriekaliteli ürünleri ve yapmış olduğu kampanyalarla müşteri memnunuiyetini her zaman ön planda tutuyor.

Kaliteli giyinmeyi kendine ilke edinmiş ve belli markaları özümsemiş erkekler de Theorie koleksiyonlarından vazgeçemiyor. Hem şehirli erkeklere aktif bir şıklık sunuyor hem de sportiflikten ödün verdirmiyor. Theorie erkeğin günlük yaşamının her alanındaki ihtiyacını karşılayacak bir birinden şık ürünlerle dikkati çekerken yapmış olduğu kampanyalarla yapılan alışverişi avantajlı hale getiriyor.

Modern ve spor çizgisiyle fark yaratan Theorie tasarımlarında şehirli erkeğin stilini yansıtıyor. Erkekleri rahatsız etmeyen uyumlu kesimleri, leke tutmayan, geç buruşan, kolay ütülenen özel kumaşlara sahip koleksiyonları ve bağımlılık yapan konforuyla erkeklerin bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Ürün gamında, klasik ve spor erkek giyiminde 18 - 60 yaş arası, A'dan Z'ye her ihtiyaca cevap vermektedir. Theorie nin farklı ihtiyaç ve zevklere göre şekillendirdiği zengin koleksiyonu ile günün her saati şıklığı yakalayabilirsiniz. Theorie 20 kendi mağazalar zinciri yanısıra, Türkiye geneli 350 satış noktasında sizleri bekliyor. Theorie ürünlerini www.teoritekstil.com.tr den görebilir ve mağazalara ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT