Thomas Temizlik Robotu ile Bayram Temizliği Çok Kolay…

Alışveriş Alışveriş Thomas Temizlik Robotu ile Bayram Temizliği Çok Kolay…

Tarihler: 15 Ekim 2007 Pazartesi ~ 19 Ekim 2007 Cuma

Firma: Thomas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2007 ~ Eki 19, 2007

Thomas Temizlik Robotu ile Bayram Temizliği Çok Kolay…

Bayram yaklaşırken bugünlerde `geleneksel bayram temizliği` hazırlıkları da başlayacak. Thomas Temizlik Robotu ile yapacağınız bayram temizliği sonrası yaşam alanlarınız pırıl pırıl olacak. Thomas Temizlik Robotu ile ister perdelerinizi temizleyin isterseniz halılarınızı yıkayın. Üstün Alman teknolojisinin ürünü olan Thomas Temizlik Robotu ile eviniz dip bucak temizlenirken, özel filtresinden geçerek makinadan çıkan hava evde soluduğunuz havadan bile daha temiz olacak...

Yenilikçi ve öncü teknoloji anlayışının ürünü olan Thomas Temizlik Robotu ile halılarınız durduğu yerde, tertemiz, üstelik hiç ıslaklığı kalmadan yıkanıyor. 2,5 litre su kulanan Thomas Temizlik Robotu bayramda en büyük yardımcınız olabilir. Thomas Temizlik Robotu, ödüllü ve patentli Aquafilter su filtre teknolojisi, teknolojik ve mükemmel ürün ödülü, yüzde 99.999 oranında tozu hapsetme sertifikalı, kolay kullanım, alerji sertifikalı, yüksek emiş gücü, halı yıkama, yıkanabilir gerçek HEPA, aktif karbon filtreler, derinlemesine temizlik, zemini kuru bırakan IVAC teknolojisini Türk tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Thomas Temizlik Robotu’nun halı yıkama özelliğinin yanı sıra evinizin ihtiyaç duyduğunuz her yerindeki temizlik sorunlarının üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Thomas Temizlik Robotu’nun güçlü temizlik ekipmanları hemen hemen her alan için ideal. Dünya kadınlarının tercihi olan Thomas Temizlik Robotu benzersiz teknolojisi ve üstün temizlik kabiliyeti ile halı kaplı yüzeylerin temizliğinin yanı sıra uygun aksesuarları ile cam ve sert yüzey alanların temizliğinde de ideal. Thomas Temizlik Robotu ile her türlü temizlik sorunu için benzersiz çözümler var.

Avrupa’dan sonra kısa sürede Türk kadınlarının göz bebeği olan Thomas Temizlik Robotu Sanikom’un yaygın servis ve satış noktası ağı, uygun ödeme koşulları ile satışa sunulmakta.

Thomas Temizlik Robotu Önerilen Perakende Satış Fiyatı: 1290 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT