Tiffany Sunar... Yaz Düşleri... Düş Renkleri...

Alışveriş Alışveriş Tiffany Sunar... Yaz Düşleri... Düş Renkleri...

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 25 Nisan 2006 Salı

Firma: Tiffany

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 25, 2006
TIFFANY SUNAR...... YAZ DÜŞLERİ... DÜŞ RENKLERİ...

Kiraz yememize, yalınayak çimenlerde gezmemize, buzlu sular içmemize şurda ne kaldı... Enerji, neşe, özgürlük ve aşk dolu bir yaz geliyor. Yaz düşlerinizi tiffany`nin renkleriyle gerçekleştirmeye hazırlanın. Çünkü rengarenk, rahat ve yeni trendlerin öncüsü tiffany 2006 ilkbahar-yaz koleksiyonu, bu yaz da hem şık hem spor giyinmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak..

“Hayatı tüm renkleriyle yaşa”maya devam eden tiffany`nin rengarenk ve sımsıcak ilkbahar-yaz koleksiyonu ile neşeli, eğlenceli ve dinamik bir yaz sizi bekliyor. Bej, beyaz, çağla, cam göbeği, ekru, erguvan, erik, fosfor, fuşya, gece mavisi, gri, kahve, kavun, kırmızı, kiwi, lacivert, leylak, lila, mandalina, mavi, menekşe, mercan, mor, nefti, nil yeşili, okyanus, opal, tiffany turuncu, pembe, petrol, limon, şeker pembe, siyah, indigo, su, taş, turkuaz, vizon, yakut, yaprak, yeşil, zümrüt gibi ana renklerin yanı sıra canlı renklerin kullanıldığı koleksiyon, spor giyimi sevenlerin hayatını renklendiriyor.

Yaz düşlerini tiffany`nin renkleri ile gerçekleştiren neden siz olmayasınız? tiffany beach, tiffany sport, tiffany colors, tiffany essentials, tiffany trends ve t-funny konseptleriyle denizde, partide ve sokakta renkliliğin sınırlarını zorlayacak, ruhunuzdaki coşku ve enerjiyi harekete geçireceksiniz. Koleksiyonun seçme özgürlüğü sunan çeşitliliği, her ortamda sportif şıklığı vurguluyor.

Kumaşlardan keten, ribs ve poplinin serinliği pantolon, şort, etek ve elbiselerde konfor sunarken; ekose, çiçek baskılı ve nakışlı gömlekler, tüm renklerin kullanıldığı vual bluzlar size rahat bir şıklığın yanı sıra üzerinizde hiçbir şey yokmuş hissi veriyor. Rengarenk baskılı t-shirtler, atletler, tüm sezon renklerinin kullanıldığı eşofman takımları, şortlar, capriler ve spor giyimin vazgeçilmezi Jean pantolonlarla devam eden tiffany ilkbahar- yaz koleksiyonu; renkli terlik, ayakkabı ve kemer gibi tamamlayıcı aksesuarlarla beğeninize sunuluyor.

tiffany` den yapacağınız alışverişlerinizde ADVANTAGE, WORLD, İDEAL, MAXIMUM ve BONUS karta 4 taksit yapılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT