Tişört Tutkunu Anneler İçin En Güzel Hediye tasarti.com’da

Alışveriş Alışveriş Tişört Tutkunu Anneler İçin En Güzel Hediye tasarti.com’da

Tarihler: 12 Nisan 2010 Pazartesi ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: tasarti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2010 ~ May 9, 2010
Anneniz tişört giymekten hoşlanıyor ve siz de ona farklı bir armağan arıyorsanız, tasarti.com’daki özel tasarım tişörtlerden seçiminizi yapabilirsiniz. Tasarti.com her hafta tişört tasarım yarışması düzenliyor ve kazanan tişörtleri üreterek satışa sunuyor. Bu nedenle de sitedeki dikkat çekici tişörtlere her hafta yenileri ekleniyor. Annenize benzersiz bir armağan vermek istiyorsanız, özgün tasarımlarla üretilmiş tişörtleri incelemek için mutlaka tasarti.com’u ziyaret edin.

Tasarti.com’un sınırlı sayıda üretilen özel tasarıma sahip tişörtleri, tişört tutkunu anneler için en ideal hediye olarak dikkat çekiyor. Sitedeki tüm tişörtleri site üyelerinin tasarladığı tasarti.com’da çok renkli ve özgün tişört tasarımları yer alıyor. Tasarti.com, düzenlediği tasarım yarışmaları ile her hafta yeni bir tasarımı üreterek satışa sunuyor ve koleksiyonunu her geçen hafta genişletmeyi sürdürüyor. Eğer anneniz için özel bir armağan seçmek istiyorsanız, tasarti.com’daki tişörtler benzersiz bir alternatif oluşturuyor.

Her hafta tasarti.com’daki “Tasarım Yarışması”nda üyelerden en yüksek oyu alan tişört basılarak site üzerinden satışa sunuluyor. Birinci olan tişört tasarımcısına 250 TL birincilik ödülü ve tasarti.com’da tişört satın almak için harcayabileceği 50 TL karşılığı Tasarlira kazandırıyor. Ayrıca, satılan her tişörtten 1 TL tasarımcıya ödeniyor. Bunun yanı sıra tabii ki farklı kişilerin sizin tasarladığınız tişörtü giymesinin mutluluğu da cabası. Üstelik, tasarımı basılan tasarımcının ismi, tasarımın ismiyle beraber tişörtün iç yüzeyine basılıyor. Böylece tişörtünüzü satın alanlar tasarımcısının siz olduğunu da biliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT