Tita, Spor Giyimi

Alışveriş Alışveriş Tita, Spor Giyimi

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Tita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007

Tita, Spor Giyimi Şehir Yaşantısına Taşıyor

Modern ve dinamik bayanların giyim tercihi Tita, kendini her zaman rahat hissetmek isteyen bayanlar için spor giyimi şehir yaşantısına taşıyor. Tita’nın spor kıyafetlerindeki koyu renkler, menekşe sarı, kırmızı ve gri ile dans ediyor. Mikro ve makro jakarlar ise sundukları rahatlık ile bayanların vazgeçilmez tercihi olacak.

İş hayatı ya da özel yaşamlarında bayanlar artık mutlaka kendilerini rahat hissedebilecekleri giysileri tercih ediyorlar. Yaşamda rahatlığı yakalamaya çalışan günümüz kadını ise Tita’nın spor giyimi şehir yaşantısına taşıyan kıyafetlerini tercih ediyor. Tita’da renkler arasında kırmızının önemi vurgulanıyor ve gri ile beraber anahtar renk kabul ediliyor. Öte yandan Tita tasarımcıları elektrik mavisi ve sarı renk vurgularına da kreasyonlarında yer veriyorlar. Jazzy–trendy akımı ile 50-60’lı yıllar Amerika’sının tasasız ve keyifli dönemine dikkat çekiliyor. Tita’nın spor koleksiyonunda koyu renkler, menekşe sarı, kırmızı ve gri ile kontrast oluşturuyor. Mikro ve makro jakarlar ise esneklik ve rahatlık sağlıyor. Şehirde spor giyim ile sportif, şık ve seksi kadın vurgulanıyor.

Tita’dan 2007 – 2008 Sonbahar Kış dönemine özel kıyafetler
Tita’nın 2007 – 2008 Sonbahar Kış dönemi koleksiyonunda gizemli renkler bir önceki sezonun parlak renklerinin yerini alıyor. Tita’da görünüşü ağır yünlü gibi olan ancak dokunulduğunda yumuşaklık hissi veren örgü uzun süveterler, twit taytlar ve topuklu ayakkabılar kombinleniyor. Şapka ve eldiven ile şehir şıklığı sağlanırken, vücuda oturan ceket boru etekle çocuksu sportif bir hava katıyor. Tita’da örgüler yapılandırılmış, kapitone ve kabartılı üç boyutlu hale getiriliyor. Çift sıra iri düğmeli kısa ceketler, kloş çok renkli etekler ile kullanılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT