TNT’den Kıtalar Arası Üç Yeni Hizmet

Alışveriş Alışveriş TNT’den Kıtalar Arası Üç Yeni Hizmet

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 07 Eylül 2008 Pazar

Firma: TNT

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 7, 2008
TNT’den kıtalar arası üç yeni hizmet
Ekspres dağıtım sektörünün en hızlı ve en güvenilir şirketi TNT Ekspres, Güneydoğu Asya’da zamanı kısıtlı yükler için üç yeni taşımacılık hizmeti sunacak. Express Freight, Economy Freight ve Freight Plus olarak belirlenen bu üç özel hizmet sayesinde, tarifeli transit geçiş programları, gümrüklerde öncelikli hizmet ve baştan sona izlenebilirlik avantajlarıyla, müşterilerin gününde, kapıdan kapıya hizmet almaları sağlanacak.

TNT Ekspres’in geniş karayolu ve havayolu şebekelerini kullanarak Asya’daki ulaşım ağını genişletmek yolundaki adımlarından biri olan bu değişim aynı zamanda, şirketin önümüzdeki 5 yılda 100 milyon Avro yatırımla bölgede lider konuma gelmeye yönelik planlanan stratejisi-nin de bir parçası. Uygulamaya konan üç yeni özel hizmet ile Güneydoğu Asya ile Avrupa, Çin ile Avrupa ve Güneydoğu Asya içinde en geniş çok aşamalı taşımacılık seçeneklerini su-nuluyor.

Konu ile ilgili görüşlerini belirten TNT Güneydoğu Asya Bölge Müdürü Onno Boots şöyle konuştu: “Asya’daki 18 yılı aşkın deneyimimizle, hızlı, güvenilir ve düşük maliyetli bir taşımacılık hizmeti kurduk. Sıradan nakliye hizmetleriyle karşılaştırıldığında, fiyatı her şey dahil olarak önceden bildirmemiz, idari zorunlulukların azlığıyla birleştiğinde, müşterilere daha fazla şeffaflık ve kısıtlı zamanı olan ihracat ve ithalat gönderilerinde daha fazla kontrol sağlıyor.”

Bölgesel pazar ihtiyaçları üzerinde yapılan çalışmalara dayanan TNT, bu hizmetlerin hızla benimseneceğini öngörüyor. Talebin büyük bölümü, Güneydoğu Asya, Çin ve Avrupa arasında giderek artan hacimde değerli mal taşımacılığı yapan teknoloji, donanım ve makine ile sağlık işkollarından kaynaklanıyor. TNT, bu alanlardaki küresel müşteri tabanının genişliği sayesinde, edindiği bilgi ve tecrübeyi şimdi Güneydoğu Asya’da kullanabilecek. Bu doğrultuda, TNT’nin tümleşik kara ve hava hizmetlerinin, önümüzdeki beş yılda şirketin işlerini ilerletmeye öncü olması bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT