Topten`la Gözlerini Koruyun!

Alışveriş Alışveriş Topten`la Gözlerini Koruyun!

Tarihler: 08 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 14 Mayıs 2006 Pazar

Firma: Topten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2006 ~ May 14, 2006
TOPTEN’LE GÖZLERİNİ KORUYUN!..
ANNELER GÜNÜNDE ANNENİZE TOPTEN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ HEDİYE EDİN, HEM GÖZLERİNİ GÜNEŞ IŞINLARINDAN KORUYUN HEM DE MODAYA UYDURUN..

TOPTEN’in 2006 yazı için hazırladığı renkli ve sağlıklı güneş gözlükleri, güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı tam koruma sağlıyor. Kalitesiz güneş gözlüklerine karşı uyaran TOPTEN, anneniz için mutlaka polarize cam ve hafif materyalli çerçeve seçilmesini öneriyor. Gün ışığına maruz kalan anneler için gözlerin hassasiyeti dikkate alınarak hazırlanan TOPTEN koleksiyonu, ileri teknoloji ile üretiliyor.

Moda geçmişten izleri takip etmeye devam ederken TOPTEN, tüm trendlere kadın ruhunda keşfedilmemiş bir cazibeyi katmayı hedefledi. Büyük kemik gözlüklerde kare, köşeli modeller, ön bölümdeki kalın kemik görüntüyü saplarda ince metal ve parlak taşlarla tamamlayan yeni sitiller, beyaz cam ve ince saplarla yeniden yorumlanan kar gözlüklerini anımsatan ilginç tasarımlar TOPTEN anneleri için ideal hediye seçeneğini oluşturuyor. Polarize cam teknolojisi ile hazırlanan TOPTEN, ISO standartlarına uygun, yüksek kaliteli görüş performansı sağlıyor. Annenizin hediyesini seçmeden önce polarize cam teknolojisiyle güneşin zararlı ışınlarını minimuma indiren TOPTEN’in hem KALİTE hem de MODA sunan koleksiyonunu görmenizi tavsiye ediyoruz.

www.eksenoptik.com.tr
TOPTEN 2006 FİYAT ARALIĞI
TOPTEN GÜNEŞ KOLEKSİYONU : 100 – 260 YTL
TOPTEN OPTİK KOLEKSİYONU : 75 – 240 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT