Toskana Vadisi’nde Townhouse ve Apartman Daireleri Satışta

Alışveriş Alışveriş Toskana Vadisi’nde Townhouse ve Apartman Daireleri Satışta

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Toskana Vadisi Evleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
1 Haziran itibarıyle, 1. etap satışlarının %75’i tamamlanan Toskana Vadisi’nde, daha küçük m² li Apartman Daireleri ve Townhouse’lar satışa sunulmaya başladı.
Toskana Vadisi’nde Townhouse ve Apartman Daireleri Satışta
Global gayrimenkul geliştirme pazarının lider şirketi ve dünyanın en yüksek binası Burj Dubai’nin yaratıcısı Emaar Properties’in Türkiye’deki ilk projesi “Toskana Vadisi Evleri” nin yoğun ilgi gören ilk etap satışlarının %75’i tamamlanarak, 1 Haziran itibaıyle 2. faz satışları da başladı.
Toskana mimarisi ile tasarlanmış, göl manzaralı, 2 kat üzerinde 4 daireden oluşan Toskana Apartman Daireleri ve Townhouselar sahiplerine kendilerini özel hissettirecek; konforlu, lüks ve ayrıcalıklı bir hayatın keyfini yaşatmayı bekliyor.
Göl manzaralı, giriş katları bahçeli, sosyal merkeze yakın ve geniş yeşil alanlar içinde tasarlanmış, fiyat aralığı 445 bin ile 735 Bin Dolar arasında değişen yeni Toskana Evleri’ne benzersiz kredi ve ödeme koşullarıyla sahip olabileceksiniz.

Toskana Vadisi Evleri yeni yatırımlarla değer kazanıyor ! İlk Etap Anahtar Teslimleri Aralık 2008’de..
Birinci etap evlerinin satışa sunulduğu Eylül 2007 tarihinden bugüne kadar, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle projeye katma değer sağlayacak yeni yatırımların gerçekleştirilmesi için eklenen 500 dönüm arazi ile Toskana Vadisi Evleri değer kazanmaya devam ediyor. 8 Farklı tip villadan oluşan birinci etap evlerinin anahtar teslim tarihi ise Aralık 2008 olarak belirlendi.
1,7 milyon m2’lik geniş bir alanda gerçekleştirilen Toskana Vadisi Projesi, 8 farklı tipte 540 lüks villadan oluşacak. Ortak sosyal alanlarının ve bahçelerinin toplam 1 milyon 274 bin m2 olduğu projede, Essporto Health and Fitness Club’ın yanısıra, Emaar vizyonunun getirdiği konsept ve ileri teknoloji kullanımıyla inşa edilecek olan 4500 m2 kapalı rekreasyon alanı mimar Mahmut Anlar imzası taşıyacak. İstanbul’un kalbi ise Toskana Sokağı’nda atacak. Şehir karmaşasından arınmış ama şehir konforunda bir yaşam vaat eden Toskana Vadisi Evleri’nde günlük hayatın tüm ihtiyaçlarını Toskana Sokağı’nda bulmak mümkün olacak. Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarının yer alacağı Toskana Sokağı; restoran ve kafe, süpermarket, patisserie, şarküteri, eczane, kuaför, kuru temizleme, café shop, çiçekçi, hediyelik eşya, kuyumcu ve aksesuar mağazalarıyla her türlü gereksinime cevap verebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT