Total, Üstün Hizmet Anlayışına CLUB TOTAL’i Ekliyor...

Alışveriş Alışveriş Total, Üstün Hizmet Anlayışına CLUB TOTAL’i Ekliyor...

Tarihler: 28 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 01 Haziran 2007 Cuma

Firma: Total

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2007 ~ Haz 1, 2007
Total, üstün hizmet anlayışına CLUB TOTAL’i ekliyor...
Total İstasyonları’ndan yapılan alışverişlerde “Club TOTAL” kart ile ayrıcalıklar dönemi başlıyor

Total, istasyonlarında sunduğu kaliteli akaryakıt ve üstün hizmet anlayışının yanına şimdi de “Club TOTAL” ayrıcalıklarını ekliyor.
Akaryakıt sektörünün öncü kuruluşu TOTAL, istasyonlarında yapılan alışverişlerde kullanılmak üzere tasarladığı temassız akıllı kart teknolojisine sahip Club TOTAL kart ile müşterilerinin yaptıkları akaryakıt alışverişinden kazanacağı puanlar ile çeşitli hediyeler, puan karşılığı akaryakıt ve özel hizmetlerden yararlanmasını sağlıyor.

Club TOTAL ile puan biriktiren kart sahipleri, 80’in üzerinde hediye alternatifinin yanısıra birikmiş puanları ile akaryakıt da alabilecekler. Club TOTAL üyelerinin alışveriş tutarları 200 YTL’ye ulaştığında ise bir yıl süreli ücretsiz Mondial Assistance yol yardım hizmetine hak kazancaklar. Yol yardım hizmeti kaza ve aracın arızalanması sonucunda aracın çekilmesi, vinçle kurtarma ve gezici servis hizmetlerini içermektedir. Ilave 100 YTL daha harcayıp toplam harcamaları 300 YTL’ye ulaşan Club TOTAL kart sahibi müşteriler ise medikal yardım hizmetinden de faydalanabilecekler. Medikal yardım hizmetleri kapsamında ise evde ya da yolda hastalanma veya yaralanma halinde ambülans hizmeti, telefonla tıbbi danışmanlık hizmeti ve geniş indirimli hastane ağından yararlanma hakkı kazanacaklar. Ayrıca, Club TOTAL üyeleri gerçekleştirilecek kampanyalardan ve fırsatlardan da herkesten önce haberdar olacaklar. Bu kampanyaların ilki de 75 YTL’lik akaryakıt alan her Club TOTAL üyesine 5 YTL karşılığı “puan total” kazanma fırsatı sunacak. 15 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak bu özel kampanyadan her Club TOTAL kart sahibi sadece bir kere faydalanabilecektir.

Club TOTAL üyesi olabilmek için, Türkiye genelindeki yaklaşık 450 Club TOTAL üyesi istasyonumuzda veya www.total.com.tr web sitemizdeki Club Total linkinde yer alan tek sayfalık başvuru formunun doldurulması yeterli olacaktır. Başvuru formu doldurulup imzalandıktan sonra Club TOTAL kart kullanıcılara teslim edilecek. Club TOTAL kart sahiplerini daha nice ayrıcalıklar ve sürprizler bekliyor....


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT