Toyiki Çocuk Süpermarketleri Online Satışa Başladı

Alışveriş Alışveriş Toyiki Çocuk Süpermarketleri Online Satışa Başladı

Tarihler: 02 Mart 2009 Pazartesi ~ 04 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2009 ~ Mar 4, 2009
TOYİKİ ÇOCUK SÜPERMARKETLERİ ONLINE SATIŞA BAŞLADI
Türkiye’nin tek çocuk süpermarketi Toyiki, online satışa olanak sağlayan yepyeni web sitesini küçük büyük herkesin hizmetine sunuyor.

Binlerce ürün çeşidi ile oyuncaktan kırtasiyeye, kitaptan kıyafete, aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Toyiki Çocuk Süpermarketleri, “Hep Ucuz En Ucuz” sloganı ile online satışlarına başladı. Türkiye’nin dört bir yanındaki 32 mağazası ile tüketicilerine hizmet veren Toyiki, müşterilerinden gelen yoğun talepleri karşılayabilmek için 7 gün 24 saat online satış sunarak, tüketicinin her türlü ihtiyacını en hızlı şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Birbirinden cazip kampanyaların eksik olmayacağı online satışlarda, internetin hızı ve yaygınlığı sayesinde, Türkiye’nin neresinde olursanız olun Toyiki’ye www.toyiki.com.tr adresinden bir tıkla ulaşabiliyor, sahip olmak istediklerinize Toyiki’nin müşteri memnuniyeti güvencesi ile kavuşabiliyorsunuz.

Toyiki online satış ile siparişini verdiğiniz ürün, İstanbul içi 12.00’ye kadar siparişlerde aynı gün, diğer mesafelerde ise en geç 3 gün sonra kapınızda hazır oluyor. Özel günlerde sunulan fiyat avantajları hediye alma isteğinizi daha da artıracak, hatta çoğu zaman, yaşınız kaç olursa olsun, kendinizi Toyiki ile şımartmak isteyeceksiniz.

Toyiki kart sahipleri, Türkiye’deki 32 mağazada kendilerine sunulan özel avantajlardan yararlanabilecekler. Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, mağazalardan birine gelip benim de Toyiki kartım olsun demeniz yeterli.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT