Toyiki Mağazalarından Süper Fırsat Günleri Başladı

Alışveriş Alışveriş Toyiki Mağazalarından Süper Fırsat Günleri Başladı

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009

Mağazalarında her yaştan çocuğa binlerce ürün sunan Türkiye’nin tek Çocuk Süpermarketi Toyiki, bebek arabalarından, aktiviteli oyuncaklara, bisikletlerden, uzaktan kumandalı oyuncaklara kadar yüzlerce üründe fırsat günlerini başlattı.

Eğlencenin Fırsatı Toyikilerde... Kaçırmayın!
Erkek çocuklarının vazgeçilmezi uzaktan kumandalılardan, otomobil kullanmaya özenen tüm çocukların arka koltukta kullanabilecekleri elektronik direksiyonlara, miniklere özel aktiviteli oyuncaklardan, bahar aylarının gelmesi ile minik kız çocuklarının heyecanla beklediği Kiddieland Disney markalı bisikletlere ve rengârenk bebek arabalarına kadar yüzlerce üründe indirim günleri başladı.

Toyiki’deki fırsat günlerinde, çok uygun fiyatları ile birçok ürün, anne babaların ve çocukların beğenisine sunuluyor. “Toyiki Fırsat Günleri”nde stoklarla sınırlı, uygun fiyatlı ürünlere sahip olabilmek için en yakın Toyiki mağazasına uğramak yeterli.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT