Toyiki Sömestrede Sürprizlerle Dolu

Alışveriş Alışveriş Toyiki Sömestrede Sürprizlerle Dolu

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 08 Şubat 2009 Pazar

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 8, 2009
TOYİKİ SÖMESTRDE SÜRPRİZLERLE DOLU BU ŞANS KARTLARINDA BOŞ YOK!
Hep Ucuz En Ucuz alışverişin öncüsü Toyiki, sürprizleriyle sömestr tatilinde de çocukları mutlu etmeye devam ediyor. Yoğun geçen ilk dönem okul maratonunda yorulan tüm çocuklara binlerce hediye kazanma şansı sadece Toyiki mağazalarında.

Her zaman çocukların yanında olan, ürünlerinin kalitesi ve cazip fiyat avantajları ile çocukları mutlu eden Toyiki, okulların tatile girdiği sömestr döneminde de boş durmuyor. Toyiki, yoğun geçen ilk dönem okul maratonunda ders çalışmaktan yorulan, iyi bir tatile ve oyun oynamaya ihtiyacı olan çocuklara, şans kartları ile birbirinden eğlenceli oyuncakları kazanma imkanı sunuyor.

Toyiki Şans Kartlarında Boş Yok!
Sömestr tatili boyunca, Toyiki mağazalarından gerçekleştirilecek 50 TL ve üzeri alışverişlerde,kasadan alınan şans kartları ile uzaktan kumandalı araba,petshop miniş, ördek avı oyunu, 35 TL değerindeki sevimli peluş ayı gibi daha bir çok oyuncağın yanı sıra gösterildiğinde para yerine geçen ve ürün alışverişlerine olanak sağlayan Toyiki paralardan da kazanabiliyorsunuz.

23 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında 15 gün sürecek olan bu çılgın kampanyada, çocukların kazanabileceği hediyelerin toplam değeri ise tam 200.000 TL. Toyiki, tüm çocukları bu eşsiz kampanyadan yararlanabilmeleri, birbirinden

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT