Toyzz Shop Bayram Sürprizleri Sizi Bekliyor..

Alışveriş Alışveriş Toyzz Shop Bayram Sürprizleri Sizi Bekliyor..

Tarihler: 31 Ekim 2005 Pazartesi ~ 06 Kasım 2005 Pazar

Firma: Toyzz Shop Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2005 ~ Kas 6, 2005
Toyzz Shop bayram sürprizleri sizi bekliyor..
Toyzz Shop oyuncak mağazaları, Şeker Bayramı coşkusunu karşılamaya hazırlanıyor.

7’den 77’ye herkesin kendine göre bir eğlence bulabileceği Toyzz Shop, bayramda da dopdolu.. Türkiye genelindeki 11 mağazası ve alışveriş sitesi www.toyzzshop.com ile her geçen gün daha da büyüyen Toyzz Shop, bayrama özel fırsatlar sunuyor.

Çocukların sevindirildiği bayram günlerinde, Toyzz Shop’larda sürpriz promosyonlar, ödeme kolaylıkları bulmak mümkün. Çocukların sevgilisi Barbie, Garfield, Sponge Bob, Batman, Spiderman ve daha bir çok lisanslı ürünü bulabileceğiniz Toyzz Shop’lar bayramda sizi renkli dünyasına davet ediyor. Çocukların en sevdiği, en gözde kahramanlara geniş ürün yelpazesiyle Toyzz Shop’larda bayram avantajlarıyla ulaşabilir, sevdiklerinize www.toyzzshop.com ile hediyeler gönderebilirsiniz..

Cevahir Alışveriş Merkezi’nde hizmete açılan 500 m2 alana sahip Toyzz Shop’da bebek ürünleri de ilk kez bayramla birlikte reyonlardaki yerini aldı. Zengin model araba, maket ve puzzle seçeneğiyle yetişkinlerin de kendine göre pek çok ürün bulabileceği Toyzz Shop oyuncak mağazalarına bayram öncesi mutlaka uğrayın.

Sunman Oyuncak:
20 yıldan beri çocuklara doğru eğitim ve oyun zevkini vermeyi amaçlayan Sunman Oyuncak tüm oyuncakların çocuklar üzerindeki etkisini incelemekte ve daima en kaliteli ürünü sunmayı hedeflemektedir. Bu yüzden sadece markalı ve lisanslı oyuncak ithal eden Sunman topluma ve genç nüfusa karşı sosyal yükümlülüklerini yerine getirme konusunda son derece hassas olarak bu bilinçle hareket ederek her yaş grubuna uygun oyuncağın bulunacağı Toyzz Shop Mağazalarını hizmete açmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT