Toyzz Shop Eğlence Günleri

Alışveriş Alışveriş Toyzz Shop Eğlence Günleri

Tarihler: 24 Eylül 2005 Cumartesi ~ 25 Eylül 2005 Pazar

Firma: Capitol Alışveriş Merkezi

Adres: Mahiz İz Cad. Altunizade Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 391 19 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2005 ~ Eyl 25, 2005
Toyzz Shop Eğlence Günleri için Yolunuzu Capitol Alışveriş Merkezi’ne Çevirin…

Capitol Alışveriş Merkezi’nin renkli dünyası Toyzz Shop oyuncak mağazası, 10 Eylül 2005, Cumartesi gününden itibaren Eylül ayı boyunca hafta sonları ziyaretçileri için eğlenceli, hareketli ve birbirinden özel aktiviteler düzenleyecek.

Müşterileri için daima yenilikler sunan Toyzz Shop 10-11 Eylül 2005, 17-18 Eylül 2005, ve 24-25 Eylül 2005 tarihlerinde keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen herkesi Capitol Alışveriş Merkezi’ne bekliyor. Toyzz Shop tarafından düzenlenecek olan özel aktivitelerde birbirinden heyecanlı yarışmalar, sihirbaz gösterisi, palyaçolar, eğitmenlerle oyunlar, çocuk tiyatrosu ve sürpriz hediyeler çocukları sınırsız eğlence ile buluşturacak.

Etkinlikler boyunca Barbie, Garfield, Sünger Bob, Furby ve diğer sürpriz kahramanlarla eğlenecek, yarışmalarla hediyeler kazanacak, aktivitelerle neşeli dakikalar geçirecek olan çocuklar ayrıca etkinlik süresince Toyzz Shop mağazalarında çok özel indirimli ürünlerden ve taksit seçeneklerinden yararlanabilecek. Tüm ziyaretçilerin eğlenebileceği ve keyifli bir hafta sonu için uğrayabileceği Toyzz Shop eğlence günleri herkesi Capitol Alışveriş Merkezi’nde bekliyor olacak.

Toyzz Shop hakkında
Çocuklar kadar büyüklere de çeşitli seçenekler sunan, lisanslı ürünleriyle büyümeye ve yeni noktalarda müşterilerine ulaşmaya devam eden, Barbie, Bratz, Sponge Bob, Pembe Panter, Batman, Actionman ve Spiderman dünyasını keşfetme keyfini yaşatan Toyzz Shop geniş ürün yelpazesi ile, yetişme çağındaki çocuklardan, gençler, puzzle, maket ve model meraklılarına kadar geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir.
Akmerkez Mağazası ile başlayan modern oyuncak mağazacılığını, Diyarbakır’a kadar taşıyan, bugün Türkiye genelinde toplam 12 mağaza ve e-shop’a sahip olan Toyzz Shop, sürekli yeni mağaza projeleriyle genişleyerek ürün çeşitliliği ve ürün kalitesi ile sektörün öncü kuruluşları arasında yer almaktadır.
Türkiye genelinde gittikçe büyüyen Toyzz Shop mağazalar zinciri 12 mağazası ve www.toyzzshop.com ile eğlenceli ve kaliteli alışveriş imkanı, sınırsız oyuncak ve hobi ürün seçeneği ile kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT