Toyzz Shop Okul Alışverişine Eğlence Katıyor…

Alışveriş Alışveriş Toyzz Shop Okul Alışverişine Eğlence Katıyor…

Tarihler: 26 Eylül 2005 Pazartesi ~ 30 Eylül 2005 Cuma

Firma: Toyzz Shop Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2005 ~ Eyl 30, 2005
Toyzz Shop Okul Alışverişine Eğlence Katıyor…

Yeni bir eğitim yılı öncesinde okul alışverişi heyecanı Ağustos ayı itibariyle Toyzz Shop mağazalarının renkli kırtasiye reyonlarında başlıyor.

Yeni okul döneminin yaklaşmasıyla birlikte hem çocukları hem de velileri saran alışveriş heyecanı Toyzz Shop Mağazalarında daha da artıyor. Lisanslı ürünleri ve kırtasiye seçenekleriyle müşterilerine her zaman olduğu gibi en kaliteli ve en renkli ürünleri sunan Toyzz Shop yeni dönemde de çocuklar için birbirinden güzel çantaları kalemleri, defterleri reyonlarına taşıyor.

Çocukların gözdesi kahramanlar Bratz, Winx, Barbie, Sindy, Action Man, Batman, Spiderman gibi lisanslı ürünlerin çanta’dan cetvele kadar tüm okul araç-gereçlerini reyonlarında sunan Toyzz Shop tüm çocukların okul hayatını renklendirecek..

Akmerkez Mağazası ile başlayan modern oyuncak mağazacılığını bugün Türkiye genelinde toplam 12 mağaza ve online alışveriş sitesi www.toyzzshop.com’a taşıyan Toyzz Shop, eğlenceli ve kaliteli alışveriş imkanı, sınırsız oyuncak ve kırtasiye ürün seçeneği ile kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.
www.toyzzshop.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT