Transformers 3 ve Lenovo Güçlerini Birleştirdi!‏

Alışveriş Alışveriş Transformers 3 ve Lenovo Güçlerini Birleştirdi!‏

Tarihler: 19 Temmuz 2011 Salı ~ 19 Ağustos 2011 Cuma

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2011 ~ Ağu 19, 2011

En son teknolojiye sahip üç boyutlu efektleri ile izleyicilerine adeta görsel bir şölen yaşatan Transformers’ın üçüncü ve son filmi “Dark Side of Moon”un teknoloji sponsoru Lenovo, birbirinden göz alıcı ve yüksek performansa sahip dizüstü ve All-in-One bilgisayarlarıyla Transformers hayranlarından tam not aldı!

Tüm dünyada gişe rekorları kıran Transformers 3’te yüksek teknoloji, futurizm ve estetik bir araya geldi. ThinkPad Edge ve IdeaPad ürün ailesinden E420, E520 ve Y570 dizüstü bilgisayar modellerinin yanı sıra All-in-One ürün serisinden B320 ve B520’nin de yer aldığı filmde Autobot’lar ve Decepticon’ların mücadelesi uzaya taşınıyor. Geleceğin teknolojisi olarak filmin pek çok sahnesinde sıkça kullanılan Lenovo bilgisayarlar, çarpıcı çizgileri ve göz alıcı renkleri ile izleyicileri adeta etkisi altına aldı.

Transformers 3, Lenovo ürünlerinden ilham aldı!
Lenovo ThinkPad Edge E420 ve E520, Microsoft’un Lenovo’ya özel geliştirdiği Lenovo Enhanced Experience 2,0 teknolojisiyle Transformers’ın kahramanları Autobotlar kadar hızlı bir teknoloji sunuyor. Bu özelliği ile 20 saniyeden daha kısa sürede açma ve kapanma süresine sahip olan ThinkPad E420 ve E520 modelleri, ayrıca 7 saate kadar süren pil ömrü sayesinde kullanıcılarını asla yarı yolda bırakmıyor.

Bir oyun makinesi olan Lenovo IdeaPad Y570, yüksek ses kalitesine sahip Dolby® Home Theatre™ ve JBL® tasarımlı hoparlörleri ve süper hızlı multimedya özellikleriyle gerçek bir yarışçı! Y570, yüksek performansı ve teknik donanımı ile Autobotlar’ın Decepticon’larla olan mücadelesinde olduğu gibi sizi, rakiplerinizden bir adım öne taşıyacak.

Tıpkı Transformers kahramanları gibi, Lenovo IdeaPad B320 ve B520, All-in-One özelliğiyle çok fonksiyonlu teknolojiyi izleyicilerle buluşturuyor. Yumuşak ve zarif detayların hâkim olduğu tasarımlara sahip hepsi bir arada masaüstü bilgisayarlar, futuristik çizgileriyle teknoloji tutkunlarını etkisi altına almayı başarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT