Tresan Bitki Özlü Şampuan ile Kepek Sorununuza Bitkisel Çözüm

Alışveriş Alışveriş Tresan Bitki Özlü Şampuan ile Kepek Sorununuza Bitkisel Çözüm

Tarihler: 28 Ocak 2007 Pazar ~ 01 Şubat 2007 Perşembe

Firma: Tresan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2007 ~ Şub 1, 2007

TRESAN BİTKİ ÖZLÜ ŞAMPUAN İLE KEPEK SORUNUNUZA BİTKİSEL ÇÖZÜM

Her derde deva bitkilerin başında gelen ve saç derisinde kan dolaşımını düzenleyerek saçı besleyen ısırgan otu ile adı özdeşleşen Alman markası Tresan, bitki özlü şampuanıyla kepek sorununuza doğal çözümler getiriyor.

İçeriğindeki ısırgan otu, civan perçemi, biberiye, adaçayı, huş ağacı, ıhlamur, at kuyruğu gibi özlerle saçlara doğal bakım uygulayan Tresan Bitki Özlü Şampuan, saçların daha sağlıklı ve canlı olmasını sağlar. Eczane, market ve parfümerilerde bulabileceğiniz Tresan Bitki Özlü Şampuan sürekli kullanıldığında saç derisinde doğal yağ dengesini düzenleyerek, kepek oluşumunu engeller.

Kepek problemlerinde daha etkili bir sonuç için banyodan sonra Tresan Kayın Ağacı Özlü Saç Toniği kullanılmalıdır. Saçlara doğallık ve parlaklık kazandıran bu tonik bitkisel özler dışında Calcium pantothenate, İnositol, Colloidal sulfur, Piroctone olamin içerir. Banyodan sonra temiz saça ve saç köklerine masaj yaparak uygulanması önerilir. Durulanmasına gerek yoktur.

ISIRGAN OTU
Isırgan otu çok eski zamanlardan beri sağlıklı yaşamak için kullanılan bir bitkidir. Hatta ülkemizde "Sağlıklı yaşamak istiyorsan, yılda en az bir defa ısırgan yemek gerekir " şeklinde bir inanç da bulunmaktadır . Isırgan dünyanın değişik ülkelerinde çok değişik amaçlarla halk ilacı olarak kullanılmaktadır. Bunlardan en önemlileri şunlardır: Kan şekerini düşürücü, kan yapıcı, kan temizleyici, idrar yolları hastalıkları, romatizmaya karşı, saç dökülmesini önleyici... Aminoasitler, histamin, seratonin, sitosterin, chlorophyll, beta-karatone, vitamin C, vitamin K, vitamin B2, pantotenik asit, demir ve magnezyum içeren ısırgan otunun modern tıpta da kullanımı oldukça yaygındır. Bütün bu besleyici özellikleri ile yaraların iyileşmesinde vücudu kuvvetlendirici bir rol oynar. Romatizmal şikayetlerin azaltılması ve alt üriner sistemin iltihabı hastalıklarında, kurdeşen, uçuk, egzama, aşırı duyarlılık reaksiyonlarında, prostat büyümesinin önlenmesinde ve saç dökülmesini önlemekte destekleyici tedavi olarak kullanılmaktadır. Isırgan saç dökülmesini önleyici olarak geleneksel bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Bu amaç için eskiden ısırgan suyu kullanılırdı. Şimdi ısırgan ekstrelerinden hazırlanan friksiyon suları ve şampuanlar kullanılmaktadır. Avrupa, Japonya ve ABD` de saç dökülmesini önleyen veya azaltan ısırgan preparatlarına patent alınmıştır. Yaygın olarak kullanılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT