TTNET’in Kampanya Rüzgarı Devam Ediyor...

Alışveriş Alışveriş TTNET’in Kampanya Rüzgarı Devam Ediyor...

Tarihler: 17 Haziran 2009 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: TTNET

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2009 ~ Tem 30, 2009
TTNET Müzik Üyesi Olanlara Netbook Ve Müzikçalar Hediye
TTNET, TTNET MÜZİK Gold paketi satın alan ya da “Üçünü Dene, Servisini Seç” kampanyasına katılan mevcut müşterilerine netbook ve taşınabilir müzikçalar hediye ediyor.
TTNET, hayata geçirdiği kampanya kapsamında TTNET MÜZİK Gold Üyelik paketini satın alan, “Üçünü Dene, Servisini Seç” kampanyasına katılan ya da “Üçünü Dene, Servisini Seç” kampanyasını içeren NET4(Plus) veya 1 Mbps 4GB (Plus) paketi kullanan müşterilerine netbook ve taşınabilir müzikçalar kazanma fırsatı sunuyor.
Her gün yapılacak çekiliş sonucunda 1 kişi Vestel 8.9” Netbook kazanırken, 20 kişi Samsung YP-U3ZB taşınabilir müzikçaların sahibi olacak.
8 Eylül’e kadar devam edecek olan kampanyaya müşteriler, www.ttnet.com.tr, TTNET Müşteri Hizmetleri, TTNET Ofis ve Bayileri’nden ‘TTNET MÜZİK Gold Üyelik Paketi’ satın alarak ve www.ttnetmuzik.com.tr portalından “kampanyaya katılmak istiyorum” linkini tıklayarak katılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT