Tüketicileri en iyi anlayan marka NESCAFE®!

Alışveriş Alışveriş Tüketicileri en iyi anlayan marka NESCAFE®!

Tarihler: 01 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 05 Mayıs 2006 Cuma

Firma: Nescafe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2006 ~ May 5, 2006
Tüketicileri en iyi anlayan marka NESCAFE®!
Reader’s Digest dergisinin 25 binden fazla kişiye sorarak gerçekleştirdiği araştırmada NESCAFE®, 112 bin 129 markanın yarıştığı “Tüketici İhtiyaçlarını En İyi Anlayan Marka” kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak 1’inci oldu.

Avrupa’nın en kapsamlı tüketici araştırmalarından biri olan ve Reader’s Digest dergisi tarafından toplam 25 bin 434 kişiye sorularak gerçekleştirilen tüketici araştırmasında NESCAFE®, tüketici ihtiyaçlarını en iyi anlayan 1’inci marka seçildi.

Tüketiciler tarafından 20 ayrı ürün kategorisinde 112 bin 129 markanın belirtildiği araştırmanın sonucunda NESCAFE® markası, tüm ürün kategorilerinin ve markaların içinde “Tüketicileri En İyi Anlayan Marka” olarak belirlendi.

Tüm dünyada tüketicilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni ve farklı ürünler geliştiren NESCAFE®’nin, bu yaklaşımının Türkiye’deki örneklerinden biri de NESCAFE® 3ü1 Arada. Tamamen Türk tüketicilerinin istekleri doğrultusunda geliştirilen NESCAFE® 3ü1 Arada pazara sunulduktan kısa bir süre sonra büyük bir başarı yakalamış ve tüketicilerin beğenisini kazanmıştı. NESCAFE®, yaz aylarında kahve keyfinden vazgeçemeyen tüketiciler için geliştirdiği NESCAFE® Ice ile de Türkiye’de soğuk kahve pazarının öncüsü olmuştu.

Bugün, dünya üzerinde, her bir saniyede ortalama 4400 fincan NESCAFÉ® markalı kahve içiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT