Tülin Şahin, Nestlé NESFIT® 14 Gün Programı`yla Sizi Bikiniye Hazırlıyor!

Alışveriş Alışveriş Tülin Şahin, Nestlé NESFIT® 14 Gün Programı`yla Sizi Bikiniye Hazırlıyor!

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Nestlé NESFIT®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Fazlalıklarınızdan kurtulmanın en lezzetli halini Nestlé NESFIT’in 14 Gün Programıyla yaşayacaksınız.

Fazlalıklarından kurtulmak isteyenlerin yardımcısı Nestlé NESFIT, yaza formda başlamak ve dengeli beslenmek isteyenler için 14 Gün Programı’nı sunuyor. Nestlé NESFIT 14 Gün Programı’nın yüzü olan Tülin Şahin tanıtım toplantısında güne Nestlé NESFIT’le başladı ve 14 Gün Programı’yla bikiniye nasıl hazır olunacağı konusunda bilgiler verdi.

Türkiye’nin en çok tercih edilen forma girmeye yönelik tam tahıllı kahvaltılık gevreği Nestlé NESFIT, yaklaşan yaz mevsimi ile fazlalıklarından kurtulmak ve dengeli beslenmek isteyenler için geliştirdiği 14 Gün Programı’nı basın toplantısıyla açıkladı. Nestlé NESFIT 14 Gün Programı’nın yüzü olan top model Tülin Şahin toplantıda “Nestle NESFIT 14 Gün Programı ile hem düşlerinizdeki bikiniye hem de yaza hazır olun” sloganlı kampanyanın startını vererek program hakkında detaylı bilgiler verdi.

Nestlé NESFIT ile birlikte beslenme ve forma girme programını uygulamanın çok keyifli olduğunu ve Nestlé NESFIT’in kendi yaşam anlayışıyla çok uyumlu bir marka olduğunu belirten Tülin Şahin konu hakkında şunları söyledi: “ Çok yoğun tempolu yaşamım var, bu tempoda hem sağlıklı beslenmek hem de formumu korumak benim en temel ihtiyaçlarımdan biri.

Nestlé NESFIT bu ihtiyacımı en iyi şekilde karşılıyor. Benim gibi dengeli bir şekilde formda kalmak isteyenler; bikini mevsimi öncesi istediği beden ölçülerine kavuşmak isteyenler Nestlé NESFIT’i mutlaka denemeliler. 14 gün programındaki Nestlé NESFIT’li menülerle bütün hanımlar benim gibi formda kalmayı başarabilirler. Nestlé NESFIT’in 14 Gün Programı yapılan araştırmalar sonucu kendini kanıtlamış bir program. Yaz geldi, fazlalıklarım var diye kara kara düşünmeyin.

Nestlé NESFIT 14 Gün Programı , biraz hareket, biraz da dikkatli ve dengeli beslenme ile düşlerinizdeki bikiniyi giymenize olanak sağlayacak. Bu programla ilgili olarak www.nesfit14gun.com adresinden veya www.facebook.com/nesfitturkiye, www.twitter.com/nesfitturkiye ve www.youtube.com/nesfitturkiye adreslerinden her türlü ayrıntılı bilgiyi de ulaşmak mümkün. Kampanyanın web sitesi www.nesfit14gun.com ’da da hep yanınızda olacağım. Sizin için bir de harika dergi hazırladım.

NESFIT Bikini dergisinde sabah, öğlen ve akşam menülerinde Nestlé NESFIT ile nasıl beslenmeniz gerektiğini ve spor salonlarına gitmeye zamanınız yoksa birkaç basit hareketle nasıl formda kalacağınızı öğreneceksiniz. Nestlé NESFIT 14 Gün Programı ile eğlenceli günler bizi bekliyor. Bu yaz plajlar bizimle kesinlikle daha güzel olacak.”

Nestlé Türkiye Kahvaltılık Gevrekler Ülke Müdürü Yüce Kaner Atalay ise basın toplantısında şu bilgileri verdi: “Nestlé olarak, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tüketicilerimizin sağlıklı ve iyi beslenmesine yardımcı olacak ürünler geliştirmek şirketimizin temel stratejisini ve vizyonunu oluşturuyor. Kahvaltılık gevrekler, sağlıklı beslenme bilincinin artmasıyla birlikte Türkiye’de çok hızlı gelişen bir kategori ve Nestlé olarak bu kategorinin lideriyiz”.

Türkiye’de 7 milyon hane halkının kahvaltılık gevrekler satın aldığını ve her yıl bu rakama yaklaşık 1 milyon yeni aile eklendiğini de sözlerine ekleyen Yüce Kaner Atalay sözlerine şöyle devam etti “Tülin Şahin sağlıklı, hareketli ve aynı zamanda dengeli beslenen bir top model olarak NESFIT markasıyla örtüşen bir yaşam stiline sahip ve dengeli beslenme ve forma grime konusunda kendi tecrübeleri de var. Tülin Şahin’le yaptığımız bu işbirliğinin Nestlé NESFIT’in 14 gün programını daha da geniş kitlelere duyurmamıza etkisi büyük olacak.”

Toplantıda Nestlé Beslenme Uzmanı Ece Nevra Durukan ise Nestlé NESFIT’in hiç zorlanmadan fazlalıklardan kurtulmaya yardımcı olacak önerilerini paylaştı. Durukan “Nestlé NESFIT 14 Gün Programı ile her gün kahvaltınızı ve dilediğiniz bir öğünü tam tahıllı Nestlé NESFIT ile değiştirerek içeriğindeki lif, vitamin, mineral, kalsiyum, demir ve folik asit, vitamin ve minerallerle sağlıklı ve dengeli besleneceksiniz. Tabii bunun size etkisi yazı formda ve bedeninizle karşılamak olacak, böylece fazlalıklarınızdan kurtularak bu yaz hayalinizdeki bikiniye hazir olacaksınız” diyerek 14 gün programının detaylarını şöyle anlattı;

“Program kapsamında yüksek besleyici değere sahip Nestlé NESFIT’in lezzetli çeşitlerinden birini seçerek sabah kahvaltısı ve dilediğiniz bir öğünde yarım yağlı veya yağsız süt ile tüketilmesini içeriyor. Nestle NESFIT tüketmediğiniz diğer öğünde ise 4 temel besin grubunu içeren dengeli bir tabak hazırlanmasını öneriyoruz. Bununla birlikte fazlalıklarınızdan kurtulmak için mümkün olduğunca egzersiz yapmaya, ara öğünlerde meyve yemeye ve bol bol sıvı tüketmeye özen göstermeyi de unutmamak gerekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT