Türk Milli Takımı Avrupa Futbol Şampiyonası’na Power Plate ile Hazırlanıyor…

Alışveriş Alışveriş Türk Milli Takımı Avrupa Futbol Şampiyonası’na Power Plate ile Hazırlanıyor…

Tarihler: 16 Haziran 2008 Pazartesi ~ 22 Haziran 2008 Pazar

Firma: Power Plate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2008 ~ Haz 22, 2008
Türk Milli Takımı Avrupa Futbol Şampiyonası’na Power Plate ile Hazırlanıyor…
2008 Avrupa Futbol şampiyonasının iddialı takımlarından Türkiye Futbol Milli Takımı şampiyonaya Power Plate ile hazırlanıyor. Milli Takım oyuncuları, kamp yapılacak üç farklı ülkede ve şehirde kurulan özel eğitim alanlarında kondisyonlarını Power Plate ile koruyor.

Türk Milli Takımı, Power Plate antrenmanlarını, Amerikalı ünlü performans eğitim grubu Athlete’s Performance ekibinin özel eğitmenleri eşliğinde gerçekleştiriyor. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, uluslararası alanda büyük saygınlığa sahip, bilgili ve deneyimli uzmanlarla çalışacak olmanın sevindirici olduğunu belirterek, bu gelişmenin oyuncuların bireysel performanslarına pozitif yansıyacağını söyledi.

Alman Milli Takımı’nı 2006 Dünya Kupası`na hazırlayan Athlete`s Performance ekibi, birçok futbol kulübü ve dünya klasmanında üst sıralarda yer alan pek çok sporcu ile çalışıyor. Geliştirdikleri ve uyguladıkları özel yöntemlerle, sporcuların performanslarını en etkin şekilde artırmayı hedefleyen Ahlete’s Performance’ın, özel yöntemlerinin arasında NASA teknolojisi ile geliştirilen Power Plate önemli bir yer tutuyor.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesi www.tff.org’da Milli Takım’ın Athlete`s Performance eşliğinde gerçekleştirdiği Power Plate antrenmanlarına da yer veriliyor. Türk Milli Takımı için hazırlanan özel çalışma alanlarında, oyuncular Power Plate ile maçlara hazırlanıyor.

Vücuda esneklik kazandıran, vücuttaki tüm kasların derinlemesine çalışmasını sağlayan Power Plate, eklem sakatlıkları riskini minimuma indiriyor. Kan akışını ve kandaki oksijenlenmeyi fazlalaştıran, hormonların daha yüksek düzeyde çalışmasını sağlayan Power Plate, vücudun dayanıklılığını artırıyor. Bu üstün özellikleriyle de Power Plate, sporcular ve spor eğitmenleri tarafından tercih ediliyor.
www.powerplate-tr.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT