Turkcell Superonline’dan Ayda 44 TL’ye Limitsiz Fiber İnternet!

Alışveriş Alışveriş Turkcell Superonline’dan Ayda 44 TL’ye Limitsiz Fiber İnternet!

Tarihler: 16 Eylül 2011 Cuma ~ 16 Ekim 2011 Pazar

Firma: Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2011 ~ Eki 16, 2011

Fiber internete giriş hızını 20 Mbps’e yükselten Turkcell Superonline, şimdi ev telefonunu da Turkcell Superonline’a taşıyanlara, ayda sadece 44 TL’ye limitsiz internet paketini 24 ay fiyat garantisiyle sunuyor. Yüksek hız tutkunları ise 50 ve 100 Mbps limitsiz FİBERMASTER paketleri ile ışık hızında internetin keyfini katlıyor.

Türkiye’de internet erişiminin öncüsü Turkcell Superonline, fiber optik altyapının sağladığı eşsiz internet deneyimini yine Türkiye’de eşi görülmemiş kampanyalarla birleştiriyor. 31 Aralık’a kadar devam edecek “Fiber İnternetle Keyfini Katla” kampanyası kapsamında Turkcell Superonline müşterisi olmak isteyenler, seçtikleri paketten 24 ay sabit fiyat garantisi ile ve ayda 44 TL’den başlayan fiyatlarla fiber internet hızını limitsiz yaşayacaklar.

Birim Esener Karakaş: “Standartları yeniden tanımlıyoruz”

Fiber internetin sağladığı eşsiz geniş bant deneyimi ile tüketicilere geleceğin teknolojisini sunduklarını belirten Turkcell Superonline Pazarlama ve İletişim Müdürü Birim Esener Karakaş, yeni kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’de standartları yeniden tanımlayarak internete giriş hızını 20 Mbps'e yükselten Turkcell Superonline, sabit fiyat garantili sınırsız erişim olanağı sunan “Fiber İnternetle Keyfini Katla” kampanyası ile bir ilke daha imza atıyor. Bilgiye ve eğlenceye herkesin çok uygun fiyatlarla erişebilmesi için başlattığımız kampanyamızda, yüksek hızı uygun fiyatla sunarak müşterilerimize modem ve kurulumu da hediye ediyoruz.”

Sınırsız İnternet, Bol Seçenek

Turkcell Superonline’ın “Fiber İnternetle Keyfini Katla” kampanyası kapsamında abonelerin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırlanan 20 Mbps’lik FİBERKOLİK, FİBERGEZER ve FİBERSEVER paketleri yer alıyor. Işık hızında internetin keyfini daha fazla yaşamak isteyenlere FİBERMASTER 50 ve FİBERMASTER 100 Mbps’lik paket seçenekleri de sunuluyor. 24 ay sabit fiyat garantisinin yanı sıra sabit numarasını taşıyan müşterilere ilk üç boyunca her yöne* aylık 100 dakika sabit telefon görüşmesi hediye ediliyor. Üstelik modem ve kurulum da ücretsiz.

Müşterilerin kendi ihtiyaçlarına göre farklı hız alanı seçenekleri ile sunulan kampanyada, FİBERSEVER paketi 24 ay süresince ayda 44 TL, FİBERGEZER paketi 49 TL, FİBERKOLİK paketi ise 59 TL olarak ücretlendiriliyor. 50 Mbmps’lik FİBERMASTER 50 paketi aylık 74 TL, 100 Mbps’lik FİBERMASTER 100 paketi ise 99 TL olarak ücretlendiriliyor. Paket fiyatlarına tüm vergiler dahil.

Turkcell Superonline’ın 20 Mbps’lik 8 GB kotalı paketi aylık 29 TL, 4 GB kotalı paketi ise 24 TL olarak ücretlendiriliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen internet tutkunlarının, sabit telefon hattını Turkcell Superonline’a taşıması yeterli olacak.

Turkcell Superonline’ın, fiber internet hizmeti şu an için İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Adana, Antalya, Gaziantep, Mersin ve Samsun’da sunuluyor.

Turkcell Superonline Fiber İnternet hizmetiyle tanışmak isteyenler, 0850 222 0 222 numaralı çağrı merkezini arayabilir, Turkcell Superonline Abone Merkezlerine ya da en yakın Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurabilirler.

Kampanyalar ve katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgi için, www.superonline.net sitesi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT