Turkcell ve RIM Yeni Akıllı Telefon BlackBerry Curve 8520’yi Türkiye’de Satışa Sundu

Alışveriş Alışveriş Turkcell ve RIM Yeni Akıllı Telefon BlackBerry Curve 8520’yi Türkiye’de Satışa Sundu

Tarihler: 17 Aralık 2009 Perşembe ~ 17 Ocak 2010 Pazar

Firma: Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2009 ~ Oca 17, 2010
BlackBerry Curve serisinin kolay kullanımlı yeni akıllı telefonu; hareket halindeki kullanıcılara e-posta, mesajlaşma, sosyal iletişim ağlarına katılma, müzik ve eğlence olanakları sunarak hayatlarını zenginleştiriyor.

Turkcell ve Research In Motion (RIM) (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM), “hayatla sürekli bağlantıda olmayı sevenler” için e-posta, mesajlaşma (IM, SMS, MMS), ve popüler sosyal iletişim sitelerine kolay erişim olanağı sunan yeni BlackBerry® Curve™ 8520 akıllı telefonu çok avantajlı fiyatıyla, 59 TL x 24 ay taksitle Turkcell satış noktalarında müşterilerinin hizmetine sundu.

Siyah rengi ve zarif tasarımıyla göz dolduran yeni BlackBerry Curve 8520, Q klavyesi ile rahat ve hatasız yazım kolaylığı sağlarken, hareket halindeyken de eğlenceden geri kalmak istemeyenler için zengin multimedya yeteneklerine, müzik, oyun ve diğer mobil uygulamalara erişim olanağına sahip, kolay kullanımlı yepyeni bir akıllı telefon.

Bir dünya telefonu olan BlackBerry Curve 8520, ayrıca Wi-Fi® yeteneğiyle kullanıcılarına internette hızlı gezinme ve geniş veri kapsaması olanağı da sunuyor.

Sektör lideri bir mobil e-posta ve mesajlaşma çözümü sunan, kullanım etkinliği ve kolaylığı için tasarlanmış BlackBerry Curve 8520 akıllı telefon; ilk kez uygulanan dokunmaya duyarlı yenilikçi optik trackpad’i sayesinde kaydırma ve seçmeyi hem kolay hem pürüzsüz hale getirerek, ekranda istenen yere gitmeyi keyfe dönüştürüyor. Sadece medya için ayrılmış tuşlara sahip ilk BlackBerry akıllı telefonu özelliğini de taşıyan cihazın üst kenarıyla zarif bir şekilde bütünleşen bu tuşlar, kullanıcıların müzik ve videolarını hem rahat hem de kolay bir şekilde kontrol edebilmelerini sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT