Turkcell’li Gençliğin Yeni Gücü “GençTarife”

Alışveriş Alışveriş Turkcell’li Gençliğin Yeni Gücü “GençTarife”

Tarihler: 11 Kasım 2009 Çarşamba ~ 11 Aralık 2009 Cuma

Firma: Turkcell

Adres: www.gnctrkcll.com İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2009 ~ Ara 11, 2009
BizbizeKampus “gençTarife” oldu: 2 saat bedava paketi artık her yöne, diğer operatörlerle dakikası ise sadece 1 kontör oldu!

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, genç müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve gücüne güç katmak için Bizbize Kampus tarifesini geliştirerek gençTarife olarak değiştirdi. “gençTarife” ile 25 yaş altındaki Turkcell’liler 100 kontör yüklediklerinde, 31 gün boyunca gençTarifelilerle 15 dakikası 2 kontöre, Turkcell’lilerle dakikası 3 kontöre konuşuyor. gençTarifeliler 150 kontör yüklediklerinde ise avantajları daha da artıyor; hem diğer operatörlerle dakikası 1 kontöre konuşuyor hem de hediye kontör kazanıyorlar.

gençTarifeliler, her ay ilk yükledikleri 150 kontör karşılığında ayrıca 11 TL değerinde 50 kontör hediye kazanıyor. gençTarife kullanıcıları dilerlerse, “Bedava” yazıp 2733’e ücretsiz kısa mesaj göndererek hediye 50 kontörü vererek yerine “her yöne 2 saat bedava” paketine de sahip olabiliyor. 2 saat bedava paketi, 150 ve üzeri kontör yükledikten sonraki 30 gün içinde alınabiliyor ve 30 gün süreyle geçerli oluyor. Paketteki dakikalar transfer edilemiyor ancak görüntülü konuşmada kullanılabiliyor. gençTarifeliler günde 5 SMS’ten sonrasında ise her yöne ücretsiz SMS hakkı kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT