Türkiye`de İlk Softpad Kahve Makinası

Alışveriş Alışveriş Türkiye`de İlk Softpad Kahve Makinası

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 27 Mayıs 2009 Çarşamba

Firma: EvdeKahve

Telefon: 0212 211 94 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ May 27, 2009
TÜRKİYE’de İLK SOFTPAD KAHVE MAKİNASI
Tüm dünyada ev kullanımına yönelik çıkan softpad kahve makinalarının ilk temsilcisi Türkiye’de satışa sunuldu. Almanya üretimi olan makine 1pad=1 kap mantığıyla çalışmakta. Bu özelliğinden dolayı her zaman taze, bol köpüklü ve her zaman aynı lezzette kahve alabilmek mümkün. Geniş bir kahve çeşitliliğine sahip olan makina ilk defa tanıştığı Türk tüketicisine özel “hoşgeldin seti ” şeklinde hazırlandı.

Esse mağazalarında ve Teknosa’larda bulabileceğiniz ürünü isterseniz www.evdekahve.com adresinden de temin edebilirsiniz. Ürün tanıtım amacıyla, kısa bir süre için 299,00 TL den satışa sunulmuştur.
EVDEKAHVE®
Eviniz dışında aradığınız kahve keyfini artık EvdeKahve ile yanı başınıza taşıyoruz. Kendinizle en çok özdeşleşen ürünü bulabileceğiniz geniş ürün yelpazemiz, doyasıya yaşayacağınız bir içim keyfi için çok çeşitli alternatifler sunuyor. EvdeKahve, kahve serüvenine katılacak her kahveseveri ülkelerin özel kahveleri ile buluştururken, uluslar arası markaların kahve makineleri ve aksesuarları ile bu keyfi zevkli hale getiriyor.
EvdeKahve’nin sunmuş olduğu kahvelerin en büyük özelliği
• 1 pad = 1kap
• Sürekli aynı lezzet
• Hazırlık kolaylığı sunmasıdır.
Şirketimiz; Cafeliegeois, Hemispheresud, Teapad, Ascaso gibi markaların Türkiye tek temsilcisi olmakla beraber, Tefal, Krups, Delonghi, Essenso gibi markalarla da çözüm ortaklıkları yapmaktadır.
Gerek butik kafelerde, gerek zincir mağazalarda bulabileceğiniz ürünlerimize bir “tık” mesafesinde ulaşabilmesi için EVDEKAHVE.COM online satış sitemizi oluşturduk. Böylece tüm kahveseverleri özel kahve çeşitlerimizle olduğu gibi kahve aksesuarları ve kahve yan ürünleri ile tek bir çatı altında buluşturuyoruz.
“Kahve dünyamıza hoş geldiniz”


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT