Türkiye’nin İlk Çift Ekranlı e-kitap Okuyucusu Reeder Hybrid İdefix.com’da

Alışveriş Alışveriş Türkiye’nin İlk Çift Ekranlı e-kitap Okuyucusu Reeder Hybrid İdefix.com’da

Tarihler: 21 Eylül 2010 Salı ~ 21 Ekim 2010 Perşembe

Firma: İdefix.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2010 ~ Eki 21, 2010

Türkiye’nin İlk Çift Ekranlı e-kitap Okuyucusu Reeder Hybrid İdefix.com’da

Türkiye’yi e-kitapla buluşturan İdefix.com, benzersiz özelliklere sahip yeni e-kitap okuyucusu Reeder Hybrid’in satışına başladı. Gözü yormayan 6 inçlik e-ink ekranla, video ve web sayfalarını renkli izleme olanağı sunan 3,5 inçlik dokunmatik LCD ekranı tek bir üründe buluşturan cihaz, böylece kitap okuma zevkinden ödün vermeden multimedya deneyimi de sunabiliyor. Wi-Fi özelliği ile internette sörf yapılabilen cihaz, not alabilme, dahili sözlük, video oynatma gibi özellikleri ile öğrenci ve akademisyenler dahil tüm kitapseverleri memnun edecek.

Türkiye’nin en büyük online kitapçısı İdefix.com, bir yandan e-kitap arşivini büyütürken, e-kitap okuyucu cihaz alternatiflerini de genişletmeye devam ediyor. Çift ekrana sahip Türkiye’nin ilk e-kitap okuyucu cihazı olan Reeder Hybrid’i stoklarına ekleyen İdefix, böylece e-kitap okuyucu sayısını beşe çıkarmış oldu. Gözü yormayan 6 inçlik bir e-ink ekran ile video ve web sayfalarını renkli izleme olanağı sunan 3,5 inçlik dokunmatik LCD ekranı bir araya getiren cihaz, böylece kullanıcıların kitap okuma zevkinden ödün vermelerini gerektirmeden web ve multimedya deneyimini yaşamalarına izin veriyor. Wi-Fi özelliği ile internette sörf yapılabilmesini sağlayan Reeder Hybrid, not alabilme, dahili sözlük, video oynatma gibi özellikleri ile başta öğrenci ve akademisyenler olmak üzere tüm kitapseverleri memnun edecek.

Çok sayıda kullanışlı özelliğe sahip olan Reeder Hybrid, örneğin tek bir tuşa basarak kitap ya da web sayfalarının ekranlar arasında gidip gelmesine olanak veriyor. Ayrıca özel not listesi, ayraç koyma, gramer düzeltme, otomatik tamamlama, Türkçe dil desteği gibi imkanları ile de konforlu bir okuma deneyimi yaşatıyor. Şifreli kitapları PC’ye ihtiyaç duymadan direk internet üzerinden indirebilen Reeder Hybrid, txt, html, ePub ve PDF gibi en sık kullanılan yayın formatlarını da destekliyor. Cihaz, dahili hoparlör ve mikrofonu sayesinde ses kaydı imkanı sunarken sesle komut desteği de veriyor. Değiştirilebilir pili ile 6 saat boyunca video izlemek ve 7500 sayfa e-kitap okumak mümkün oluyor.

Sadece 310 gram olan ağırlığı ve 12 cm x 22,5 cm boyutlarındaki cihaz bu sayede kolayca taşınabiliyor. Dahili olarak 2 GB’lık veri saklayabilen cihazın depolama kapasitesi, harici bir MicroSD kart desteği ile 32GB’a kadar yükseltilebiliyor. İdefix.com üzerinde KDV dahil 929 TL fiyatla sunulan cihaz, USB kablosu, kulaklık, Hızlı Başlangıç Kılavuzu ve şık bir kılıfla birlikte geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT