Türkiye’nin İlk Deri Tasarım Butiği Tarafından Açıldı…Simay Bülbül

Alışveriş Alışveriş Türkiye’nin İlk Deri Tasarım Butiği Tarafından Açıldı…Simay Bülbül

Tarihler: 29 Aralık 2009 Salı ~ 29 Ocak 2010 Cuma

Firma: Simay Bülbül

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2009 ~ Oca 29, 2010

“Simay Bülbül -Leather Design Boutique” 23 Aralık’ta Galata’da Kapılarını Açtı… Açılış ve yeni yıl sebebiyle müşterilerine özel indirim uygulanıyor: 23 Aralık 2009- 10 Ocak 2010 tarihleri arasında alışveriş yapan herkese %20 indirim hediye ediliyor.

2006 yılından itibaren kendi markasıyla kişiye özel tasarımlar yapan Simay Bülbül, moda alanında bir ilke imza attı: “Simay Bülbül- Leather Design Boutique” tasarımcının ilk mağazası olmakla birlikte Türkiye’nin de ilk deri tasarım butiği olma özelliğini taşıyor!

“Simay Bülbül- Leather Design Boutique” Galata’nın tarihi dokusu içinde konumlandırılarak kendi özgünlüğü ile yerini aldı. İç mimarisi sokağın dokusuna uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. Çünkü sokaklar, her gün adım izlerinin oynaştığı sayısız anların tanıklarıdır. Tıpkı bedeni saran kumaş gibi sokaklar da adımların sahibi insanlara muhtaçtır. Sokakların ruhunu insanlar, insanların ruhunu da bedenlerini saran kumaşlar yansıtır. Simay Bülbül, tasarımlarının kaynağını sokaktan yani insandan alır…

Yeni olan tek şey koleksiyon!

Mağazanın dekorasyonu postmodern çizgide tasarlanırken, eski özel ahşap dokulara lokomotiv tren rayları ve eski sanayi iş makinaları parçaları eklendi. Mekanın kimliğini yaratmak için kullanılan tüm objeler özel olarak toplandı. Tümüyle vintage objeler seçilerek geçmişin izi bugüne taşındı. Mağaza ayrıca alışılmışın dışında özel moda gösterileri, sergi ve enstelasyonlara ev sahipliği yaparak bir ilke daha imza atacak. Dekorasyon bu amaçla her eşyanın yeri değişebilir şekilde planlandı.

Mazağada Simay Bülbül’ün yeni koleksiyonu ile birlikte ayrıca Ümit Aybek’in takıları ve Sertaç Delibaş’ın ayakkabıları da satışa sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT