Türkiye’nin İlk Lüks Alışveriş Sitesi “Beymen Online” Açılıyor

Alışveriş Alışveriş Türkiye’nin İlk Lüks Alışveriş Sitesi “Beymen Online” Açılıyor

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 04 Aralık 2010 Cumartesi

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Ara 4, 2010

Türk perakande sektörünü her zaman ilklerle tanıştıran ve müşterilerine sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Beymen, Türkiye’nin ilk lüks alışveriş sitesini www.beymen.com adresinde hizmete açıyor. 4 Kasım Perşembe günü test yayınına başlayacak Beymen Online, hareketli ve renkli dünyasını geniş kitlelerle paylaşıp, alışveriş keyfini artıracak. Her hafta, dünyaca ünlü markaların koleksiyonundan seçilen ürünlerin sunulacağı site aracılığıyla, aksesuvar ve kıyafetlerin yanı sıra ev dekorasyonundan çikolataya kadar farklı ürünler de satın alınabilecek.

Beymen’in sitesi; test yayını süresince, (0212) 444 4 700 müşteri destek hattından veya onlinedestek@beymen.com.tr adresinden alınacak şifreyle ziyaret edilebilecek. Beymen Card sahipleri ise kendilerine e-posta ve SMS yoluyla gönderilecek özel şifreyle “Beymen Online” deneyimini yaşayabilecek. Site, 9 Kasım Salı gününden itibaren ise tüm kullanıcılara hizmet vermeye başlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT