Türkiye’nin Kampanya Portalı Açıldı

Alışveriş Alışveriş Türkiye’nin Kampanya Portalı Açıldı

Tarihler: 06 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 09 Ağustos 2007 Perşembe

Firma: kampanyacini.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2007 ~ Ağu 9, 2007

Türkiye’nin Kampanya Portalı Açıldı
Tüketicilere yönelik yapılan tüm kampanyaları bir araya toplayarak Türkiye’nin Kampanya Mecrası olma hedefiyle yola çıkan www.kampanyacini.com açıldı.

Tüketicilerin alışveriş yaparken halihazırda bulunan kampanyaları kaçırmamaları için geliştirilen site “Alışverişten Önce” sloganıyla tüketicilerin bilincini arttırma amacını açıkça ortaya koyuyor. Site ziyaretçilerinin kampanyaları takip ederken puan kazanmasını da sağlayan Kampanya Cini, açılır açılmaz ilk 2500 üyesine sürpriz hediye paketleri gönderiyor. Daha sonra kazandıkları puanlara göre üyeler birbirinden farklı bir çok hediye kazanma fırsatına sahip oluyor. Yine ayda bir en çok puan kazanan üyeye Kampanya Cini özel hediyeler gönderiyor. Ayrıca kampanya yapan firmalara göndermek istedikleri kampanya taleplerini “Dile Benden Ne Dilersen” köşesine yollayarak daha da fazla puan kazanıyor, markalara istediklerini iletme fırsatı yakalıyorlar.

Üyeler isterlerse ilgilendikleri marka ya da kategorilerdeki kampanyaları, Kampanya Cini’ndeki kendi özel “Benim Cinim” sayfasında görüntüleyebilirken yeni fırsatlar yayınlandığında e-posta adreslerinden de takip edebiliyorlar.

Kampanya Cini’nin en önemli özelliklerinden birisi spam yapmaması. Bu yüzden üyeler ilgilendikleri sektörlerdeki kampanyaları kolay arayüzleri kullanarak kendileri inceliyorlar. Böylece markalar duyurmak istedikleri kampanyaların sadece ilgili üyeler tarafından incelendiğinden hiç bir medya mecrasında olmadıkları kadar emin olabilecekler.

Kampanya Cini üyelerine kampanyaları kaçırmama, bilinçli alışveriş yapma, tercih yaparken zamandan tasarruf etme, taleplerini firmalara direkt iletebilme, puan kazanma ve kazandığı puanları hediyeye çevirebilme gibi bir çok avantajı bir arada sunuyor. Kampanya Cini artık lambadan değil internetten çıkıyor ve dileklerinizi yerine getirmek için sizi bekliyor.

www.kampanyacini.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT