Üç Ünlü Dünya Markası Daha Gizpa A.Ş. Güvencesiyle Türkiye’de…

Alışveriş Alışveriş Üç Ünlü Dünya Markası Daha Gizpa A.Ş. Güvencesiyle Türkiye’de…

Tarihler: 15 Şubat 2010 Pazartesi ~ 15 Mart 2010 Pazartesi

Firma: Gizpa A.Ş.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2010 ~ Mar 15, 2010
Valera, Homedics ve Salter tüketicileriyle buluşuyor.

Amerika’nın ve dünyanın 1 numaralı masaj aletleri markası Homedics, İsviçre’nin önde gelen saç ve kişisel bakım markası olan Valera ve İrlanda’nın 250 yıllık banyo, mutfak tartıları ve mutfak ekipmanları markası Salter, Gizpa A.Ş. distribütörlüğünde şubat ayında tüketicileriyle buluşuyor.

1955’ten bu yana saç bakım cihazları üreten; kalite, hassasiyet, güvenirlik, yetkinlik, sağlığa ve çevreye saygı ifade eden prestijli Swiss Cross amblemini almaya hak kazanmış olan Valera oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Valera’nın ürünleri arasında saç kurutma makinaları, saç düzleştiriciler, traş makinaları ve saç şekilendiriciler yer alıyor.

1987 yılından beri raflarda yer alan dünyanın 1 numaralı masaj aletleri markası olan Homedics ise stil tasarımları ve ürün çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Son teknoloji kişisel bakım ürünleriyle ‘güzel yaşam’ vaadeden Homedics sağlıklı ve keyifli bir hayata katkı sağlıyor.

2008 yılı başında İngiltere’nin 75 yıllık küçük ev aletleri markası Morphy Richard’ı da Türkiye’ye getiren Gizpa A.Ş.’nin yeni markaları Valera, Homedics ve Salter’ı seçkin tekno marketlerde ve büyük mağaza zincirlerinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT