Uçmayanı da Uçururuz!

Alışveriş Alışveriş Uçmayanı da Uçururuz!

Tarihler: 02 Ağustos 2010 Pazartesi ~ 18 Ekim 2010 Pazartesi

Firma: www.tatilsepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2010 ~ Eki 18, 2010
Türkiye genelinde 1000’lerce otele bir tık’la ulaşabileceğiniz tatilsepeti.com atağa kalkarak uçak bileti satışına da el attı. Yurt içi, yurt dışı otel, tur ve uçak bileti satışlarının da yapıldığı sitede hayallerinize, zevkinize ve bütçenize uygun olabilecek tatil alternatiflerini seçme imkanına sahipsiniz.
Türkiye’nin en büyük tatil portalı tatilsepeti.com ,02 AĞUSTOS - 18.EKİM tarihleri arasında uçak bileti rezervasyonu yapan herkese 300.tl kazanma şansını veriyor.

“Uçmayanı da uçururuz “ sloganı ile yola çıkan tatil sepeti.com, seyahat etmek isteyen herkesin yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, 02.AĞUSTOS -06.EYLÜL tarihleri arasında en az iki kişilik uçak bileti alan herkes, otel - tur rezervasyonlarında ya da bir sonraki uçak bileti alımlarında kullanılmak üzere 300 tl’ye varan hediye çekine sahip olacaklar. Bayram tatili içerisinde de geçerli olan hediye çeklerini uçak biletlerini aldıkları anda kullanarak otel – tur rezervasyonlarını 300.tl varan indirimle yapabilecekler. Misafirlerine her türlü kolaylığı sağlamayı ilke edinmiş olan tatilsepeti.com kampanya dahilinde 6 taksit imkanı da sunuyor. Size sadece uçak biletini aldıktan sonra, tatilsepeti.com çağrı merkezini arayarak gideceğiniz otel-tur adını vermeniz ve hediye çeki numarasını belirtmeniz kalıyor.

100.000’den Fazla Otel, Binlerce Havayolu Şirketi Bir Tık’la Elinizin Altında…
Dünya’nın en büyük havayolu şirketleriyle anlaşma yapan tatil sepeti.com, başarı çıtasını bir üst seviyeye taşıdı.

Aralarında , Klm, Air France,Lufthansa ,British Airways , Easy jet v.b low coast uçuşları bulunan binden fazla yurtdışı havayolu şirketinden uçak bileti almanız için yapmanız gereken sadece tatilsepeti.com’u tık’lamanız. Yurt içinde ise Türk Hava Yolları (THY ),Anadolu jet’ Atlas jet, Onur air, Pegasus, Sun Express ve Bora jet’le anlaşan firma her bütçeye uyacak uçak bileti alternatiflerini de kullanıcısına sunuyor.

Türk hava yolları (THY)ve Anadolu jet’in tüm uçuşlarını anında görebiliyor ve rezervasyonunuzu online yapabiliyorsunuz. Tercihiniz diğer havayolu şirketleri Atlas jet, Onur air, Pegasus ,SUN EXPRES veya Bora jet ise tatilsepeti.com’um profesyonel tatil danışmanlarını aramanız yeterli.

0212 444 44 20 numaralı telefondan hafta içi gece 00.00, hafta sonu 20.00 ‘a kadar sizlere hizmet veriyorlar.

Siz Nereye Gideceğinize Karar Verin Dünya Elinizin Altında…
Online seyahat pazarının dev ismi Expedia ile iş ortaklığına giden tatilsepeti.com, Türk tatilcilere, yurtdışı otel-tur seyahatlerinde çok daha geniş imkanlar sunuyor. Dünyanın her yerinde 100.000’den fazla otel alternatifi, en avantajlı fiyatlar peşin fiyatına 6 taksitle sizlerin beğenisine sunuluyor.

Size de nereye gideceğinize karar vermeniz kalıyor, çünkü dünya’nın seçeneği elinizin altında.

Tatilsepeti.com‘dan Hatırlatma; Bayram Rezervasyonunuzu Erkenden Yapın…
Tatilsepeti.com her beğeniye ve her bütçeye uygun tatil alternatifi sunarken, bayram tatil rezervasyonlarında yoğunluğun başladığını ve tatilcilerin şimdiden rezervasyonlarını yaptırmaları gerektiğini hatırlatıyor.

Nereye Gidelim?
Sanatın ve tarihin iç içe geçtiği üç bin yıllık bir kent olan Roma, moda ve lüksün dünya merkezi, insanda hayranlık uyandıran mimarisinin yanı sıra rüya ve romantizm şehri olarak da bilinen Paris, tarih, kültür, eğlence ya da sakinlik, tatil tercihi ne olursa olsun herkesi memnun edebilen Amsterdam, sıcakkanlı insanları, ortaçağ özelliklerine ve tatlarına sahip şehirleri, dünyaca ün kazanmakta olan mutfağı ile İspanya, 4 günlük şeker bayramında tercih edilen yerlerin başında geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT