Uçuş Meraklıları Flyinn AVM’de Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Uçuş Meraklıları Flyinn AVM’de Buluşuyor

Tarihler: 22 Eylül 2011 Perşembe ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Flyinn AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2011 ~ Eki 22, 2011

Atatürk Havaalanı’na komşu olan Flyinn AVM, yeni seyir terası ve gözlem dürbünleriyle uçuş meraklılarının buluşma noktası oldu.

Eşsiz Atatürk Havaalanı manzarasına sahip olan Flyinn Alışveriş ve Yaşam Merkezi, uçak ve uçuş meraklılarını daha da sevindirecek bir sürpriz hazırladı. Food Cort katında yaklaşık 100 kişilik bir özel balkon hazırlandı. Balkonun köşelerine ise 3 km2’lik alanı yakınlaştıran dürbünler yerleştirildi.

Damak Zevki Uçuş Keyfiyle Birleşti

Flyinn AVM’nin zengin yiyecek&içecek markalarının eşsiz tatlarıyla birlikte her 2 dakikada 1 kalkan uçakları izleyebilir, günün stres ve yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Bir yandan kahvenizi yudumlarken diğer taraftan son teknoloji dürbünlerle uçakları çok yakından inceleyebilirsiniz.

Flyinn AVM’nin uçuş ve uçak meraklıları için çekim merkezi olmasını değerlendiren Genel Müdür Yücel Özcan Çukutli şunları söyledi;

“Flyinn AVM’nin mimari özelliklerini tasarlarken havaalanı manzarasına olabildiğince hakim olmaya özen göstermiştik. Bu yüzden havaalanı cephemiz her katta panoramiktir. Diğer taraftan da AVM içerisinde gürültü olmaması sebebiyle yalıtıma ayrı bir özen göstermiştir. Fakat zamanla gördük ki; özellikle uçuş meraklıları uçakların sesini duymak ve onları daha yakından görmek istiyorlar. Biz de onların bu isteklerine çok şık bir seyir balkonu oluşturarak yanıt verdik. Uçakları daha yakından izleyebilmeleri için de özel dürbünler yerleştirdik. Şimdi açık havada bir yandan yemeklerini yerken, içeceklerini yudumlarken bir yandan da uçakların kalkış ve inişlerini izleyebiliyorlar. Tüm uçak ve uçuş meraklılarını Flyinn AVM’ye bekliyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT