Ülker Golf Bravo İkimiz ile Lezzeti ve Sevgiyi Paylaş

Alışveriş Alışveriş Ülker Golf Bravo İkimiz ile Lezzeti ve Sevgiyi Paylaş

Tarihler: 30 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 30 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Ülker

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 30, 2011 ~ Haz 30, 2011

Ülker Golf, yeni ürünü Bravo İkimiz ile tüm dikkatleri üzerine topluyor. Ülker Golf, bol çikolata-bol fıstık ve bol çikolata-bol meyve olarak dolu dolu dondurma lezzetini keyifle, sevdiğiyle paylaşmak isteyenler için özel olarak tasarlanan Bravo İkimiz’i sunuyor.

Gerçek çikolata ve dondurma lezzetini 2’li olarak bir kutuda buluşturan “Bravo İkimiz” dondurma severlerin dünyalarını fethediyor. Premium ambalajda sunulan Bravo İkimiz 3 TL fiyatıyla da adından söz ettiriyor.

Her yıl portföyüne kattığı yeni çeşitleriyle dondurma pazarının yenilikçi markası özelliğini taşıyan ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2010 yılı ölçüm sonuçlarına göre, dondurma sektöründe birinci olan Ülker Golf, birbirinden özel yeni ürünlerini sunmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

cok guzel
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT