Ülker Golf En Eğlenceli Kutlamaları Sürpriz Pasta ile Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Ülker Golf En Eğlenceli Kutlamaları Sürpriz Pasta ile Sunuyor

Tarihler: 07 Mart 2011 Pazartesi ~ 07 Nisan 2011 Perşembe

Firma: Ülker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2011 ~ Nis 7, 2011

2010 yılında Maxima markasıyla, dondurulmuş pasta çeşitlerini lanse eden Ülker Golf, bu kategoride ilk ulusal marka olma konumunu koruyor. Ülker Golf’un yenilikçi ürünü Sürpriz Pasta eğlence dolu anlar yaşatıyor. Doğum günü ve diğer kutlamalar için özel üretilen dondurulmuş Sürpriz Pasta, lezzetinin yanı sıra uygun fiyatı ile de dikkat çekiyor.

Sektörde ilk ve tek ürün olan dondurulmuş Sürpriz Pasta’nın içinde süsleme şemsiyesi, şekerleri ve mumlar hazır olarak bulunuyor. İçinde çocuklara özel oyuncak hediyesi de olan Sürpriz Pasta bu özellikleriyle anne ve çocuklara kutlama pastasını beraber süsleme neşesi katıyor.

Dondurulmuş pastada öncü olan Ülker Golf’un Sürpriz pastası, taze pastanın tüm özelliklerini taşıyor. Oda sıcaklığında en az 30 dakika veya buzdolabında 2 saat çözdürülerek tüketilen Sürpriz Pasta 13,99 TL fiyatı ile marketlerde satışa sunuluyor.

Çocuklara eşsiz bir deneyim yaşatan Sürpriz Pasta eğlencesi ile birlikte tazeliği ve lezzetiyle kutlamalara eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT