Ülker Kellogg’s K-Bar’dan yepyeni bir kampanya daha…

Alışveriş Alışveriş Ülker Kellogg’s K-Bar’dan yepyeni bir kampanya daha…

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 23 Mart 2009 Pazartesi

Firma: Ülker Kellogg’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 23, 2009
Ülker Kellogg’s K-Bar’dan yepyeni bir kampanya daha…
Ülker Kellogg’s 1 adet K-Bar ambalajı gönderen ilk 1000 kişiye Pilates topu hediye ediyor.

Dünya tahıl gevreği lideri Kellogg’s uzmanlığı ve Ülker güvencesi ile Türk tüketicisine ulaşan Ülker Kellogg’s, yeni kampanyası ile formuna özen gösterenleri sevindirecek. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek tahıl gevreği barları kategorisini yaratan Ülker Kellogg’s, şimdi de ilk 1.000 tüketicisine pilates topu hediye ediyor.

Meyvelerin lezzeti ile tahıl gevreğinin hafifliğini birleştiren Ülker Kellogg’s K-Bar, gerçek meyve parçacıklarından oluşuyor. K-Bar’lar; sadece 90 kalorilik enerji değeri, vişneli, kayısı-şeftalili ve çikolatalı üç çeşidi ile dikkat çekiyor.

Ülker Kellogg’s K-Bar, Türkiye’de bir ilk…
Tahıl gevreği barları; formuna özen gösteren tüketicilerin düşük kalorili ürünlere yöneliminin bir sonucu olarak üretildi. Türk damak tadına uygun ve sadece 90 kalori olan K-Bar’lar; 16 aylık çalışmanın sonucunda Ülker AR-GE ekibi, İngiliz ve ABD’li Kellogg’s uzmanlarının da katkısıyla üretildi.

Tahıl gevreği barları kategorisinde ilk ürünü piyasaya sunan Ülker Kellogg’s, www.sadece90kalori.com web sitesinde, pilates egzersiz önerileri ve uzmanlar eşliğinde videolar yayınlıyor. Kellogg’s K-Bar, gerçek meyve parçacıkları ve tahıl gevreğinin hafifliğini tercih edenleri bu platformda buluşturuyor ve yararlı bilgiler paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT