Ünlü İspanyol Markası Hoss, BNG İle Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Ünlü İspanyol Markası Hoss, BNG İle Türkiye’de

Tarihler: 24 Haziran 2010 Perşembe ~ 24 Temmuz 2010 Cumartesi

Firma: HOSS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2010 ~ Tem 24, 2010

Aksesuar ve ayakkabıları ile ön plana çıkan ünlü İspanyol markası HOSS, müşterilerine bir yaşam stili sunan BNG mağazalarında Türk kadınlarıyla buluşuyor.

İspanyol HOSS’un aksesuar ve ayakkabı koleksiyonunda birçok seçenek bulunuyor. BNG’nin tasarımlarıyla rahatlıkla kombinlenecek bu ürünler, alternatif çizgisi ile dikkat çekiyor. Ağırlıklı olarak deri ve yarı değerli taşlardan oluşan koleksiyonda, zincir kombinli kumaş destekli iğneler, kolyeler, bileklikler yer alıyor. Gladyatör ve babet ayakkabılar ise spor bir şıklık sağlıyor.

Koleksiyonun önemli parçalarından limitli üretilen ve özel kesesinde sunulan %100 ipek eldiven, mezuniyet, düğün ve gala gibi özel gecelerde kendini farklı hissetmek isteyenlerin tercihi olacak.

HOSS, iç giyimden, mayoya, kokteyl elbiselerinden günlük kıyafetlere, aksesuardan ayakkabıya kadar geniş bir koleksiyona sahip. Gelecek sezonlarda HOSS koleksiyonun diğer örneklerini de BNG mağazalarında görmek mümkün olacak.

İlk mağazasını 1996 yılında Madrid’de açan HOSS, kurulduğu günden bu yana her koleksiyonunda orijinal, eklektik ve şehirli kadına hitap eden ürünler tasarlamaktadır. HOSS, İspanya, Birleşik Krallık ülkeleri (UK), Fransa, Portekiz, Kuveyt, Suudi Arabistan başta olmak üzere dünya çapında 1.500 mağazaya sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT