Ünlü Kozmetik Firması LCN Yeniden Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Ünlü Kozmetik Firması LCN Yeniden Türkiye`de

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 05 Eylül 2008 Cuma

Firma: LCN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 5, 2008
Modern Çağın Güzelliği...
Güzelliğinizi Hissedin...
Ünlü Alman LCN, Yeniden Türkiye`de

Doğal tırnak bakımından, tırnak makyajına, el bakım serisinden, ayak bakımına, protez tırnaktan, spa`ya kadar el, ayak ve tırnak bakımında öncü Alman kozmetik markası LCN, şimdi Türkiye`de. 65 ülkede yıllardır başarıyla faaliyet gösteren LCN sadece profesyonel kuaför ve bakım merkezlerinden satışa sunuluyor.

Yenilikçi, kaliteli ve kullanıcı dostu ürünleriyle kozmetik ve sağlık konusunda benzersiz bir marka olan LCN ile tanışın, güzelliğinizi hissedin.

LCN markasının sahibi Wilde-Group dünyada 60`dan fazla ülkede yer alıyor ve çeşitli ülkelerde 100`den fazla uluslararası fuara katılıyor. Almanya`dan Amerika`ya, Rusya`dan Japonya`ya kadar uzanan tecrübesi ve alanında uzman ve yüksek kaliteli ürünler sunan bir firma olarak sağlık ve kozmetiği birleştiriyor.

Wilde Group faaliyetlerine 1914 senesinde diş dolguları için jel üretmekle başladı. 1980`li yıllarda Wilde-Cosmetics adı altında, tırnak için kozmetik jel üreten ilk Avrupa şirketi oldu. Tırnak jeli ve diş jeli gibi reçine içerdiğinden Wilde-Cosmetics`in geçmişteki tecrübeleri dünya çapındaki başarısının en büyük temeli oldu. Wilde-Group bünyesinde LCN, Monteil, Yoida ve PMC Wilde markalarını barındırmaktadır. LCN ürünlerinin ithalat ve pazarlamasını KOZMAR A.Ş gerçekleştirmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT